annonse

annonse

Daglig leder Øyvind L. Børresen slutter i GYM2000

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Børresen har vært daglig leder i selskapet siden GYM2000 og BM Fitness fusjonerte i 2018. Han hadde da ledet BM Fitness siden 2014.

GYM2000 har i forbindelse med fusjonen vært igjennom store endringer og store investeringer for å sikre et moderne og konkurransedyktig selskap. Børresen har gjennomført fusjonen og etablert rutiner og systemer på en måte styret er godt fornøyd med, ifølge en pressemelding.

«Når daglig leder nå ønsker å bruke mer tid med familien er dette et ønske styret har stor forståelse for og det er enighet om at timingen er rett i det selskapet går inn i en ny fase. Børresen går videre til ny stilling utenfor bransjen», heter det videre.

Rustet for fremtiden

Styreleder og grunder Knut Ole Kopland forteller at kundene ikke vil merke store forskjeller på selskapet som et resultat av endringene:

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Samarbeidet mellom Øyvind som daglig leder og oss i styret har vært godt hele veien. Vi har vært enige om retning og tiltak for å sikre at selskapet er godt rustet for fremtiden.  Vi vil fortsette å ha kundene i sentrum, og satse spesielt på service og våre egenutviklede unike produkter, sier han.

– Vi har stor ordreinngang og ligger langt foran fjorårets tall på så vel leverte varer som ordrereserve. 2018 var et investeringsår for GYM2000 det ble brukt betydelige summer på systemer og strukturer. Blant annet er selskapet rigget med et topp moderne logistikksystem.

Jobber med å finne erstatter

Det er også ansatt en egen servicekoordinator som sørger for at kunder får rask og god hjelp. Det er også brukt betydelige ressurser på rapporteringsverktøy og servicesystemer, opplyses det i meldingen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

«Investeringene synes selvfølgelig på resultatet for 2018 – men dette er planlagte investeringer som vi er sikre på at vil betale seg mange ganger over de kommende årene», uttaler styret.

Styret i GYM2000 jobber nå bredt med å finne en erstatter for Børresen som daglig leder.

LES OGSÅ: – Skal bli best på service

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]