annonse

annonse

– De blir blant de ledende i markedet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kunder velger ata for totalopplevelsen og en helt spesiell relasjon med en leverandør. – De blir blant de ledende i markedet, spår AFPT-sjef Espen Arntzen.

– Kvalitet og relasjon er nøkkelordene for vårt samarbeid. Vi velger å jobbe med ata grunnet den fantastiske totalopplevelsen, forteller Truls-Petter Green Strøm hos Focus/Trimhuset Horten, som i disse dager fyller 640 kvadratmeter med utstyr til funksjonell trening.

Truls-Petter Green Strøm.

ata har en nettbutikk hvor både bedrifter og privatpersoner kan bestille småvarer rett hjem, men hovedbeskjeftigelsen er større leveranser, gjerne som totalleverandør, til treningssentre.

– I tillegg til å levere produkter i ypperste klasse som medlemmer og ansatte bruker hver dag med stor glede, følger de opp og svarer raskt. Vi har aldri møtt på problemer med ata og opplever at de alltid vil finne beste løsning for at kunden skal bli 100% fornøyd, forteller Green Strøm.

Profilering

I tillegg tilbys profileringsmateriell til ulike bedrifter, og på kundelista står blant andre Akademiet for personlig trening (AFPT), The well og Nocco.

Espen Arntzen.

– Vi valgte ata fordi de ser og løser våre behov umiddelbart, forteller Espen Arntzen, eier og daglig leder av AFPT.

– Vi snakker profesjonalitet i alle ledd, sammen med at de sikrer at vi får de beste økonomiske løsningene. Dette er mennesker som uten tvil forstår og bryr seg om mennesker, påpeker Arntzen.

– Fikk følelsen av at de bryr seg

Myrens Sportssenter i Oslo har blant annet vektstenger, baller og småutstyr fra ata i hus.

– Det viktigste når vi handler er servicen og at de er til å stole på, mener daglig leder Sandra Angelil. Det har hun fått hos ata:

– ata er raske i alle ledd, konkurransedyktige på pris, har produkter med god kvalitet og leverer topp service.

Johan Ingemarsson.

Senterkjeden Actic, med 26 lokaler over hele Norge, er en fersk ata-kunde med gode opplevelser.

– Fantastisk service og oppfølging. Jeg fikk virkelig følelsen av at ata bryr seg om meg som kunde og virkelig ønsker å skape en god opplevelse, mener Country Manager Johan Ingemarsson, som forteller at samarbeidet knapt har begynt, og at det definitivt skal bygges videre på.

Videre samarbeid

De tilfredse kundene er klare på veien videre:

– Vi vil tilby utstyr til våre studenter og ferdigutdannede, og ønsker da å jobbe med ata. De blir nok blant de ledende i markedet, om ikke på størrelse, så definitivt på servicegrad, mener Arntzen.

– Vi kommer uten tvil til å bruke ata igjen, de er del av vår utvikling fremover, sier Green Strøm som er sikker på ata Trimhuset og Focus ikke har åpnet sitt siste senter.

Omtanke for kunder og miljø

Gründer og daglig leder i ata, Robin Payman, er rørt og takknemlig for tilbakemeldingene som bekrefter det han jobber hardt for.

Robin Payman.

– Vi startet dette mens vi selv drev senter fordi vi oppriktig bryr oss om kvalitet i alle ledd, tilrettelegging, kunnskap og oppfølging. Ingen produkter slipper ut på markedet før vi selv har testet dem over lang tid under tøffe forhold, forklarer han.

ata bryr seg også om miljøet og produserer blant annet gulv og vektskiver av resirkulerte bildekk og skosåler.

Se mer på atatreningsutstyr.no.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]