annonse

annonse

Den nye desinfeksjonshverdagen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

En verden i endring har ført til nye hygienestandarder. Vi har tatt turen til Family Sports Club Langestrand i Larvik for å høre om hvordan senterleder Mona Tveter anvender AqtiVann som et smitteforebyggende og trygghetsskapende tiltak på sitt treningssenter.

Desinfeksjon – En ny hverdag

Med en koronapandemi pågående i over et år, er fokuset på smittevern viktigere enn noensinne. Treningssentrene står i sentrum for høy aktivitet og et høyt antall kontaktpunkter per besøkende. Dette har medført at myndighetene følger nøye med på treningssentrenes rutiner og hygienestandard.

Også kundene har tillagt seg høyere krav til hygiene og renhold på treningssentrene i den nye hverdagen, og disse forventningene kan virke å vedvare i lang tid fremover – om ikke permanent.

AqtiVann tilbyr en totalløsning som forenkler desinfiseringsjobben for treningsbransjen, bidrar til smittereduksjon og gjør deg som treningssenter til en fremoverlent aktør på smittevern, hygiene og renhold. Se nedenfor hvordan FSC Langestrand bruker AqtiVann på hele sitt senter og hva det har gjort for deres drift.

Family Sports Club Larvik benytter seg av AqtiVann på hele sitt senter, både som håndesinfeksjon og overflatedesinfeksjon.

De bruker AqtiVann foggerspray under og etter åpning og senterleder Mona Tveter forteller om hvordan AqtiVann har forenklet deres desinfeksjonshverdag og har vært en viktig faktor for å beholde kunder, men også tiltrekke seg nye kunder under pandemien.

– Vi ønsker å skape trygghet for våre kunder ved å tilby et skånsomt og miljøvennlig desinfeksjonsmiddel som ikke er skadelig å puste inn eller irriterende for huden – Mona Tveter. 

 

– Våre ansatte sparer mye tid på å desinfisere senteret ved å bruke AqtiVann sine foggere og vi er trygge på at desinfeksjonsmiddelet ikke gjør slitasje på treningsapparatene, sier Tveter.

Fremtidens desinfeksjon

AqtiVann er et helt naturlig og vannbasert desinfeksjonsmiddel produsert i Norge som dreper 99,99% av virus, bakterier og sopp. Det kan effektivt brukes til å desinfisere alle type overflater som blant annet plastikk, metall, treverk, skai, skinn mm. uten at det gjør slitasje på materialene.

Produktet er helt uten alkohol og skadelige kjemikalier, som gjør at det både er skånsomt og ikke uttørkende for huden.

AqtiVann er vurdert av Regionalt Kompetansesenter for smittevern i Helse Sør-Øst, er godkjent av legemiddelverket og anbefalt av Astma og Allergiforbundet.

AqtiVann sine desinfeksjonsverktøy gjør det tids- og kostnadsbesparende å desinfisere overflater. Disse foggerne har et lavt forbruk av væske og man trenger ikke tørke over overflatene etter å ha desinfisert. AqtiVann etterlater en ren og frisk duft som gir følelsen av et rent senter med god hygiene.

Se produktark på AqtiVann desinfeksjon her!

Se produktark på AqtiVann foggere og dispenser her!

Ta kontakt med AqtiVann på tlf: 473 68 599 eller mail: ordre@aqtivann.com om du ønsker mer informasjon om produktet eller priser.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]