annonse

annonse

Derfor ble HQ Helse solgt

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssentergründer Tom-Erik Lukkedal måtte selge seg ut av bedriften han selv startet for seks år siden, og ender opp med milliontap.

Det skriver Ringerikes Blad.

I går kom nyheten om at Sporty24 kjøper HQ Helse i Hønefoss. Gründer og en av eierne i HQ Helse, Tom-Erik Lukkedal ønsket ikke å stille til intervju, men henviser til sak i lokalavisen.

LES OGSÅ: Sporty24 kjøper opp HQ Helse

Lukkedal har siden oppstarten i 2016 fungert som daglig leder i HQ Helse. Han bekrefter overfor Ringerikes Blad at han har solgt seg ut, og at han har levert inn sin egen oppsigelse. Lukkedal har eid HQ Helse sammen med Jostein Petter Rogne og Geir Ante Stepanenko.

– Som daglig leder har jeg nok hatt et annerledes eierskap til HQ enn de andre. Slik ting er nå, hadde vi som eiere et ulikt framtidsperspektiv. Selv har jeg troen på at vi kunne fått ting til å gå rundt. De andre eierne ønsker derimot også å selge seg ut. Derfor har det endt med at jeg har blitt kjøpt ut av de andre eierne, sier Lukkedal til avisen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Endte med tap

Ifølge Proff.no har eierselskapet HQ Services aldri harr positivt driftsresultat. I 2020 omsatte bedriften for ca. 4,5 millioner kroner og fikk et negativt driftsresultat på ca. en million kroner.

– Personlig har jeg investert 2,1 millioner kroner i HQ. Jeg fikk 1,1 million for min eierandel, men fremdeles ender jeg med milliontap i underskudd. Jeg har risikert voldsomt mye, og har virkelig prøvd å få dette til, forteller Lukkedal til Ringerikes Blad.

Han opplyser at HQ tapte rundt 200 medlemmer mellom 2020 og 2021, og at de to treningssentrene har ca. 1000 medlemmer.

Lukkedal sier til avisen at han fremover er «åpen for alle muligheter».

– Jeg skal ikke utelukke at jeg på et eller annet tidspunkt kan ha interesse av å involvere meg i noe som har med trening og helse å gjøre igjen, sier han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]