annonse

annonse

Det “låsefrie” gymmet: En undersøkelse med Fresh Fitness

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

 

Gungnir of Norway har nylig samarbeidet med Fresh Fitness, for å gjennomføre en studie om effektene av å bytte ut tradisjonelle vektstenger, inkludert klips og fjærlås, til vektstenger med innebygde låser. Resultatene fra studien overrasket stort og kan potensielt forbedre styrketreningen på treningssentrene.

 

Over 1000 medlemmer ble observert i undersøkelsen som ble gjennomført av Gungnir of Norway tidligere i år, med hjelp av Fresh Fitness St. Hanshaugen og Jørn Stian Dahl, PT-sjef hos Fresh Fitness.


Resultatene viste at overgangen til vektstenger med innebygget lås, økte sikkerheten med 76% og førte til økt tilfredshet blant medlemmene.

 

– Vi har alltid vært ivrige etter å gi medlemmene best mulig treningsopplevelse. Vi var begeistret for å få være en del av denne studien, som også viste at Gungnir sine vektstenger har kommet for å bli, forteller Jørn Stian Dahl, PT-sjef hos Fresh Fitness til Treningsindustrien.

 

Så, hvordan fungerer en «låsefri» gym?

 

I stedet for å bruke tradisjonelle låser for å sikre vektskivene på vektstangen, har Gungnir-stengene innebygde låser som sikrer vektskivene på plass. Dette eliminerer behovet for eksterne låser, som kan være tidkrevende å finne, kronglete å bruke og kan skape økt sikkerhetsrisiko hvis de ikke er riktig sikret eller ikke brukes i det hele tatt – som ofte er tilfellet, ifølge Gungnir sine observasjoner.

Overrasket over resultatet

 

Senterleder på St. Hanshaugen, Kasper Shibani, legger til at Fresh Fitness og treningsbransjen generelt stadig streber etter funksjonelle og smarte løsninger, og at de er imponert over den totale opplevelsen.

 

– Å ikke måtte lete etter og håndtere vanlige låser fører til en bedre brukeropplevelse for våre medlemmer, og også et ryddigere gym. Avslutter Kasper Shibani, Senterleder, Fresh Fitness St. Hanshaugen.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]