annonse

annonse

Disse treningskjedene er på jakt etter nye medlemssentre!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Her er oversikten for deg som ønsker å starte treningssenter eller er på utkikk etter en kjedehavn for ditt frittstående senter.

Har du en drøm om å starte eget treningssenter og lurer på hvilke treningssenterkjeder som tilbyr franchise? Eller driver du frittstående treningssenter og er nysgjerrig på hva de forskjellige kjedene kan tilby? Eller ser du etter utdannings- og karrieremuligheter hos treningssenterkjedene? 

Følg med på Treningsindustriens kjedepartnere!

Ifølge Virke Trenings rapport «Treningssenterbransjen 2019» er nå mer enn halvparten av alle treningssentre i Norge organisert i kjeder – og trenden er økende.

Treningssenter-Norge består kort fortalt av fire forskjellige eieralternativer: Frittstående sentre, egeneide kjeder, sentraleide kjeder og franchisekjeder – og selvfølgelig variasjon over temaet – for eksempel både egeneide og franchisesentre i en og samme kjede.

  • Eksempel på frittstående er et senter som Level i Tønsberg
  • Eksempel på et egeneid kjedesenter er Spenst Halden
  • Eksempel på sentraleid kjede er SATS
  • Eksempel på franchisekjede er SKY Fitness
Hold deg oppdatert

Fordeler og ulemper ved å stå alene versus å være med i en kjede skal vi la ligge her. Oversikten «Kjedepartnere» er ment som en oversikt over de treningssenterkjedene som vil vise hva de byr på og ønsker å tiltrekke seg nye medlemssentre. Kjedepartnere rommer også kjeder som tilbyr utdanning og jobb.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Treningsindustriens kjedepartnere vil også lage eget innhold (merket med «sponset innhold») som tar for seg fordeler og muligheter ved nettopp deres kjede – for å vise en dynamisk bransje hva de står for og hva de kan tilby, slik at de som er interessert kan holde seg oppdatert på alternativene.

Skal være dynamisk

Oppføringene på listen over kjedepartnere er ikke uttømmende. Ikke alle kjeder ønsker å være med, og det kan ha ulike årsaker – som for eksempel at de for tiden ikke er på utkikk etter nye medlemssentre, ikke ønsker å bruke ressurser på markedsføring eller rett og slett ikke tilbyr franchise eller utdanningsmuligheter.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Målet med oversikten er at den skal være dynamisk, slik at alle som er interessert i å starte eget senter eller søker kjedesamarbeid for et frittstående senter, kan orientere seg blant de kjedene som til en hver tid er på hugget og ønsker å diskutere fremtidige muligheter med deg.

Her er Treningsindustriens kjedepartnere; oversikten over de treningssenterkjedene som enten tilbyr franchise eller er åpne for nye medlemssentre som i dag er frittstående treningssentre.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]