annonse

annonse

Ditt Treningssenter går inn som partner i Fitness Group

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.


Fitness Group kjøper alle aksjene i Ditt Treningssenter og styrker sin posisjon rundt Oslo området, nærmere bestemt Moss. Samtidig reinvesterer dagens eier i gruppen og blir med videre, forteller Lars-Petter Østlie til Treningsindustrien.

En god match
Erfaringen og kompetansen Ditt treningssenter har opparbeidet seg over mange år, passer veldig godt inn i Fitness Group sine tanker om å fremme folkehelsen gjennom trening.

Senteret har evnet å følge med på trender og være dagsaktuelle i sitt tilbud til kunder i alle aldre, uten å ekskludere eller presse ut noen grupper. Det står det respekt av.

Kompetansen og posisjonen til Ditt treningssenter passer derfor perfekt inn i gruppen vår. Vi gleder oss til at teamet fra Ditt treningssenter blir en del av grupperingen, og kan videreutvikle vår kompetanse og at vi sammen kan jobbe for å bedre folkehelsen på våre nå over 70 sentere.

Videre utvikling
Vi på Ditt Treningssenter gleder oss til videre utvikling. Det å bli en del av Fitness Group gjør at vi sammen kan bidra til å fremme viktigheten av trening og helse i et enda større omfang. Det beste er at vi får fortsette i det samme trygge og gode miljøet vi har fått igjennom alle årene vi har vært her. Det blir ingen utskiftninger av vårt fantastiske team, så for våre medlemmer vil alt fortsette som før, sier Odd Ivar Eriksen, daglig leder Ditt Treningssenter.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]