annonse

annonse

Dropper CrossFit til fordel for Functional Fitness

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Actic legger Crossfit Asker på hylla, setter inn Eilert Nilsen Skaug som hovedtrener og satser på Functional Fitness.

Den 1. september tiltrer Eilert Nilsen Skaug som «Head Coach», og samtidig bytter «boksen» navn fra CrossFit Asker til Actic Functional Fitness.

– Vi er svært glade for at Eilert Nilsen Skaug har takket ja til jobben som Head Coach i vår Functional Fitness-«boks» på Actic Asker. Vi velger samtidig å gå bort fra CrossFit som konsept, og satse fullt og helt på Functional Fitness, sier produktsjef og fagansvarlig i Actic, Magnus Johansen, i en pressemelding.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Han sier at å frigjøre kjeden fra en CrossFit-affiliering gir større mulighet til å skreddersy en treningsopplevelse som passer for medlemmene.

– Både de som allerede i dag trener CrossFit, men også for de som er nysgjerrige, men enda ikke har turt å prøve seg. Vi ønsker at barrieren for å prøve skal være så lav som mulig, og da er det åpne idrettsaspektet som Functional Fitness står for, godt i tråd med vår visjon om å skape et sunnere samfunn gjennom trening, sier Johansen.

Boksen går fra CrossFit til Functional Fitness (Foto: Actic)
Glad for muligheten

Functional Fitness som idrett er en intens og actionfylt aktivitet hvor utøverne blir testet i funksjonelle fysiske ferdigheter. Det funksjonelle er i sentrum, noe som betyr at det fokuserer på å utføre et arbeid, ikke på hvordan det blir utført (stilpoeng) eller hvordan de som utfører det ser ut (utseende/«posing»). (Kilde: NOR3F/Norges Functional Fitnessforbund)

Eilert Nilsen Skaug har bred erfaring med Functional Fitness, både som coach hos Actic og andre.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Jeg er henrykt over å ha fått muligheten til å være med på å bygge «boksen» og vårt community videre. Vi skal tilby et åpent og inkluderende treningsmiljø, med plass til både nybegynnere og erfarne, til hele Asker- og Bærumsregionen, sier Nilsen Skaug.

Actic Functional Fitness Asker byr på 400 kvm. med funksjonelt treningsutstyr, vektstenger, romaskiner og klatrevegg, i tillegg til nødvendige stativer og tilbehør. Treningen i «boksen» utføres i små grupper, med tett oppfølging av hver deltaker, og stort fokus på fellesskap, ifølge meldingen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]