annonse

annonse

e2 skal tilby noe nytt hvert år

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

For fire år siden bestemte e2 treningssenter seg for å ruste opp, og gikk til innkjøp av nytt treningsutstyr for en betydelig sum. Det har resultert i økt medlemsmasse i tillegg til at senteret nå har en klar strategi for hva de ønsker fremover.

– Vi er på vei og vil alltid være på vei. Stopper vi opp, kommer vi til å tape markedsandeler. Så her er det bare å «henge på», forklarer personlig trener Jan Erik Kristiansen på e2.

Treningssenteret i Sandefjord mener selv at de ikke er som alle andre.

– Vi mener vi tilbyr det lille ekstra. Vi er stolte av å kunne tilby kompetanse og hjelpe folk til å få gode vaner, fastslår Kristiansen.

Treningssenteret består av ca. 2000 m2 med treningsglede og hyggelige, kompetente ansatte som ser nytten av å tenke nytt og satse på spennende konsepter. e2 satser på teknologi gjennom Mywellness Cloud og har i dag det aller nyeste av produkter og konsepter fra Technogym.

e2 ser mulighetene fremover gjennom økt bruk av teknologi og satsing på nye treningskonsepter, med beliggenhet på Komplett Arena i Sandefjord – et stadion som også huser Sandefjord Fotball.

Positiv medlemsutvikling

– Vi er kjent for å ha en god og variert gruppetreningsplan der man kan finne timer og timetyper på alle nivåer, forteller Kristiansen.

Han sier at e2 satser på godt kvalifiserte instruktører, service og et tilbud med mange tilleggstjenester i medlemskapet.

På e2 finner man det nyeste innen kondisjonstrening, godt utstyrt apparatpark og gode muligheter for frivektstrening – i tillegg til egen sal for HIIT trening og ro-klasser. Sykkelproduktet er også viktig for e2, og sykkelsalen deres er utstyrt med 45 Technogym GroupCycle.

.

– Medlemsutviklingen har vært positiv de senere år. Vi er det senteret i Sandefjord med flest medlemmer. På e2 trener både godt voksne, idrettsfolk og unge side om side, sier Kristiansen.

I byen er det flere andre sentre, men ifølge Kristiansen velger medlemmene e2 på grunn av deres fokus på å sette trivsel, miljø og gode treningsvaner i fokus.

Et fortrinn i det lange løp

For fire år siden bestemte e2 seg for å ruste opp, og la en plan om å bringe inn nyheter på senteret hvert år.

– Senteret mistet en del medlemmer da nyetableringene kom, men har nå tatt seg opp igjen. Vi får mange medlemmer tilbake som sier at service og det at det er noen på senteret, faktisk betyr mer enn bare prisen, forklarer Kristiansen.

Han forteller at medlemmene sier de heller vil betale litt ekstra for å få mer, og for å få det de betaler for, noe som er lettere når man trives der man trener.

Daglig leder Tone Skeie og personlig trener Jan Erik Kristiansen i e2 Treningssenter.

Prosessen e2 har vært igjennom med denne opprustingen har vært positiv, ifølge Kristiansen, og har vist seg å være vel verdt tålmodigheten.

– e2 skal være et livsstilsenter og våre medlemmer får tilbud om trening ute, treningsreiser og utfordringer.

Kristiansen forklarer at i e2 tror de på kvalitet og det er dette som vil gi dem et fortrinn i det lange løp. Oppskriften er gode folk, godt utstyr og det å kunne tilby mange muligheter.

e2 har allerede lagt planer for et spennende 2019, men Kristiansen kan ikke røpe hva disse planene innebærer, utover at fokuset vil være på miljø, kompetanse og det å utvikle e2 både utstyrsmessig og produktmessig.

– Nytt utstyr er alltid et pluss

Den nye digitale hverdagen skaper motivasjon gjennom mer «målbar» trening. De nye investeringene senteret har gjort, har skaffet e2 flere muligheter til å følge opp hvert medlem.

– Men uansett om man vil måle eller ikke er nytt utstyr alltid et pluss, sier Kristiansen.

.

e2 har investert i Skillrow som gjør at de kan kjøre ro-klasser. Det gir et godt tilbud om å trene i gruppe, og Kristiansen sier at de nå ser at medlemmer som ellers trener mye alene, deltar i disse klassene. e2 har også en sal for HIIT trening med Skillmill, jumpboxes og kettlebells som passer «folk i farta».

Les mer om Skillrow!

Les mer om Skillmill!

– Medlemmene våre forteller at de setter pris på at vi oppgraderer og mange melder om ny motivasjon med ny teknologi, sier Kristiansen.

– Sommeren er alltid en utfordring her i Vestfold, men nytt utstyr gjør medlemmene mer avhengig og fornøyde.

– Det å drive treningssenter i små og mellomstore byer blir man aldri rik av, i tillegg er det vel slik at folk blir mer bevisste, noe som krever mer kompetanse og evne til fornying hos sentrene.

Les mer om Technogyms gruppetreningskonsepter!

Utfordringene i treningsbransjen er mange. Stor etableringsvilje, stort prispress og stadig behov for investeringer gjør at det er vanskelig å «vokse inn i himmelen».

– Vi ønsker å holde posisjonen og påse at vi beholder våre medlemmer og fremdeles ligger et hestehode foran våre konkurrenter, fastslår Kristiansen.

Kontakt Qicraft Norge for mer informasjon, inspirasjon og kunnskap

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]