annonse

annonse

Eget nisjesenter for seniorer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Activeage Center på Söder i Stockholm er det første i sitt slag i Europa.

Activeage er det første treningskonseptet som er utviklet og bygget opp fra grunnen av, myntet på «oldsters» – sosiale og nysgjerrige seniorer som vil holde seg i form og være aktive lenge, ifølge Gymbusiness.se.

– Activeage Center vil forandre treningsindustriens syn på seniorer. I USA er seniortrening en milliardindustri med spesialbygde konsepter. Men i Europa er det vi som leder an, sier daglig leder Katja Ekvall til bransjenettstedet.

Mange seniorer føler ikke at de passer inn på store sentre med høy musikk og masse veltrente mennesker. Activeage Center er et mikrosenter der sosial sammenkomst og fysisk aktivitet prioriteres likt.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Alle trenerne er kvalitetssikret gjennom utdanning på Activeage Academy. Med spesialkunnskap om den eldre kroppens spesielle forutsetninger, fokuserer senterets trenere mye på funksjonell styrketrening for seniorer, ifølge Gymbusiness.se

– Vi vil tiltrekke oss seniorer som aldri har trent tidligere og da er det kjempeviktig at de kjenner seg både trygge og litt hjemme når man kommer hit. Senteret er derfor utstyrt med en stor og eksklusiv lounge, sier Ekvall.

Activeage leter etter potensielle franchisetakere for å kunne åpne flere Activeage-sentre innen kort tid, skriver Gymbusiness.se.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]