annonse

annonse

Foto:

E Gym

EGYM – Fremtidens treningsopplevelse

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

EGYM, et innovativt system for digitalisert treningsopplevelse, har nå gjort sin entré i Norge. Med et fokus på å engasjere de som ikke trener i dag, ønsker EGYM å gi medlemmene de beste forutsetningene for å lykkes med treningen.

Concept, som nå er forhandler i Norge, Sverige og Finland, er begeistret for å kunne tilby denne revolusjonerende treningsopplevelsen til nordmenn. Med salgssjef Andreas Åsenlund og prosjektleder Fredrik Larsson på laget, har Concept sikret seg sterke ressurser for å drive frem suksess i Norge.

EGYM har utviklet et banebrytende konsept som tar sikte på å digitalisere treningsopplevelsen for nordmenn. Ved å kombinere teknologi, dataanalyse og ekspertise innen treningsvitenskap, får medlemmene en helhetlig treningsreise, som strekker seg utenfor treningsstudioet. Målet er å engasjere de 80 prosentene av befolkningen som for øyeblikket ikke driver med trening, og inspirere dem til å ta de første stegene mot en sunnere livsstil.

Concept har nå tatt på seg rollen som forhandler i Norge, Sverige og Finland. Med deres solide organisasjon og finansielle støtte, er de godt rustet til å lede an i denne spennende satsningen. Salgssjef Andreas Åsenlund og prosjektleder Fredrik Larsson, bringer med seg verdifull erfaring og kompetanse som vil være avgjørende for å sikre suksess.

Med EGYM kan medlemmene forvente seg en personlig tilpasset treningsopplevelse som tar hensyn til deres individuelle mål, ferdighetsnivå og behov. Systemet kombinerer et bredt spekter av treningsmaskiner og sensorer som samler inn data i sanntid. Disse dataene analyseres og brukes til å skape skreddersydde treningsprogrammer som kontinuerlig tilpasses for å oppnå best mulige resultater.

En av de unike egenskapene ved EGYM, er dets evne til å tilby trening også utenfor treningsstudioet. Med en tilkoblet mobilapp kan medlemmene få tilgang til treningsprogrammene sine, registrere fremgang og motta veiledning uansett hvor de befinner seg. Dette gjør det enkelt for brukerne å opprettholde treningsrutinene sine, selv når de er på reise eller ikke har tilgang til treningsfasiliteter.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]