annonse

annonse

Eierne av Form Treningssenter har skilt lag

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Malin Basnes ønsker å bruke mer tid på sine Kom i Form-kurs på Hemnes, og Linda Wold tar over styringen alene på Form Treningssenter på Bjørkelangen.

Det skriver avisen Indre Akershus Blad.

– Jeg er motivert for å få det til. Når jeg tenker tilbake på tiden som har vært, får det ikke blitt tyngre. Jeg har drevet i bransjen i snart 23 år, det er her plassen min er. Dette skal jeg, sammen med folkene mine, få til. Det blir mye jobb en periode, men det er jeg innstilt på, sier Wold til avisen.

På sikt er målet å ansette en person, men inntil videre skal hun drive alene.

Malin Basnes bekrefter overfor Indre Akershus Blad at hun trekker seg ut av treningssenteret.

– Det ligger ingen dramatikk bak at jeg trekker meg ut. Mye har skjedd siden vi åpnet for drøye to år siden. Jeg brenner veldig for Kom i Form og det fungerer fint for meg å ha det kun på Hemnes, sier Basnes.

Hun er overbevist om at Wold vil lykkes med Form Treningssenter.

– Linda er Form treningssenter. Hun brenner virkelig for det og det er bra for senteret at Linda fortsetter alene. Å drive treningssenter er en livsstil. Bransjen trenger en som Linda, sier hun til avisen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]