annonse

annonse

EIR Trening utvider stadig tilbudet i Fredrikstad!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mot alle odds etablerte EIR Trening et unikt treningskonsept midt i pandemien, med fokus på kvalitet, mangfold og helhetlig helse. Daglig leder, Roger Vinje, deler visjonen bak dette banebrytende treningssenteret med Treningsindustrien.

 Åpningen av EIR Trening den 1. oktober 2020 i Fredrikstad var en dristig satsing midt i en global pandemi. Senteret, ledet av daglig leder Roger Vinje, har siden den gang markert seg som et unikt tilskudd til treningsbransjen i Fredrikstad. EIR Trening har nå kunngjort flere spennende utvidelser av sitt allerede mangfoldige tilbud. Senterets visjon er å tilby det lille ekstra og gi medlemmene en helhetlig kundeopplevelse. EIR Trening har designet sine fasiliteter med tanke på hverdagsluksus og varme i et personlig miljø, med lokale elementer som Fredrikstadbrua og Værstes kraner som en del av interiøret.

“Vi ønsker å belønne våre lojale medlemmer og beholde dem hos oss uten å binde dem til lange kontrakter. Vårt mål er å gi medlemmene en helhetlig treningsopplevelse som gjør at de ønsker å bli” sier Roger Vinje. 

Eir trening tilbyr en rekke spesialiserte tjenester med kundeorientert fokus inkludert personlig trening med bakgrunn i profesjonalitet og kompetanse. Vi har et tett samarbeid med terapeutene (kiropraktor og akupunktør) fra Kapabel Helse, og ernæringsveiledning som kan kombineres med All Inclusive-medlemskapet. EIR Trening skiller seg ut ved å tilby en fullt utstyrt styrkesal, kondisjonsavdeling og flere unike gruppetimer. Hver morgen er det gratis frokost med et utvalg pålegg, kokte egg og evnt havregryn, nøtter, rosiner og melk. Ønsker du frukt, har vi også det.

Den nyeste tilføyelsen til senterets tilbud er spinning i en egen spinningsal med avanserte sykler fra Keiser/Treningspartner, samt FuncFit® (Functional Fitness) i en nylig oppusset sal. Sistnevnte treningsform er nå varemerket til EIR Trening og fokuserer på funksjonell trening innen styrke, kroppsvekt og utholdenhet. Den dedikerte FuncFit®-avdelingen med flere FuncFit WOD og TeamWOD daglig, er også inkludert i basis medlemskapet. I disse dager er nye møller fra Casall på vei, samt systemet Iqniter for bedre opplevelse av både løpetimer og spinning. Den nye løpesalen forventes å være klar til bruk i løpet av uke 41.

Senteret skiller seg også ut når det kommer til gruppetimer, med et bredt spekter av klasser, inkludert Tai Chi & Qi Gong, Ashtanga og Vinyasa yoga, mobilitetstrening, MFR (triggerpunktbehandling), samt og boksetimer. Senteret har også et inkluderende miljø som appellerer til en bred aldersgruppe, med egne seniortimer og yoga for gravide. Senteret huser til og med Østfold Parkinsonforening, og medlemmer fra alle aldersgrupper, inkludert de over 80 år, har opplevd stor fremgang. EIR Trening ønsker hele familien velkommen og tilbyr til og med en barnekrok for de minste, samt muligheten for å ha babyer i vogn med seg under treningsøkten med sin personlige trener.  Vi har nylig investert i AlphaPWR, et verktøy for å måle treningseffektivitet og progresjon, et nyttig verktøy for både våre terapeuter og PT’er.

EIR Trening legger stor vekt på kvalitet i alle aspekter av virksomheten. De er bemannet hele åpningstiden, og medlemmene kan nyte små gleder som å lese Fredrikstad Blad med en kopp cappuccino og en frukt etter treningen. Sosialt samvær er også en viktig del av opplevelsen, der flere medlemmer gjerne slår av en prat med de ansatte mens de sitter i massasjestolen eller spiser en vaffel til kaffen.

Navnet EIR ble valgt for å reflektere fokuset på helhetlig helse og står for vern, hjelp, ro og nåde. EIR var også en gudinne i norrøn mytologi, og navnet har historisk betydning som tidsskrift for medisin.

Senteret har også skreddersydde bedriftsavtaler som kan hjelpe bedrifter med å forebygge sykefravær.

For oppdateringer og mer informasjon om EIR Trening, kan du besøke deres hjemmeside her eller følge dem på Instagram her og Facebook her.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]