annonse

annonse

Eksklusiv Stages-avtale for Eleiko

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko overtar salgs- og distribusjonsansvaret for Stages Indoor Cycling i hele Norden fra 2018. 

Ifølge en pressemelding fra Eleiko er avtalen eksklusiv for landene Norge, Sverige, Danmark og Finland.

«Eleiko har de siste årene opplevd en stødig vekst I distribusjonsforretningen. Med Stages i porteføljen styrkes Eleikos posisjon som en komplett løsningsleverandør til helse- og treningssektoren i Norden», heter det i meldingen.

Ifølge avtalen vil Eleiko bruke sine salgs- og markedsføringsressurser til å distribuere produktene fra Stages, inklusive tre forskjellige spinningsykkel-modeller og det digitale verktøyet Stages Flight.

Hårete mål

Country Manager Daniel Eriksen i Eleiko Norge forteller til treningsindustrien at de er veldig spente på den nye avtalen, som de fra nyttår overtar fra Fitness Brands som har hatt Stages i porteføljen inntil nå.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det er i tråd med det vi ønsker, nemlig å ha de samme merkevarene i alle de nordiske landene, sier Eriksen.

– Hva slags ambisjoner har dere med Stages i Norge?

– Vi har en ambisjon om å selge tusen sykler første året i det norske markedet, fastslår Eriksen.

Strålende fornøyd

Siden lanseringen i 2015 har Stages Indoor Cycling opplevd stort vekst verden over, og ser nå frem til å øke markedsandelen i Norden, ifølge meldingen.

– Stages er strålende fornøyd med å inngå partnerskap med en aktør som Eleiko i Norden. Som sterke merkevareleverandører deler vi mange verdier, og en dyp forståelse av den kommersielle treningsindustrien – og hva som skal til for å oppnå suksess. Vi er spent på fremtiden og ser frem til et meget suksessrikt samarbeid, sier Paddy Murray, Vice President International Sales i Stages.

Går for Life Fitness

Ifølge markedssjef Ida Perez i Fitness Brands løper deres avtale med Stages ut 2017.

– Det er Life Fitness sitt oppkjøp av Indoor Cycle Group (ICG) som er bakgrunnen for dette. Sykkelserien består av seks forskjellige sykler med teknologi og prisvinnende design fra ICG – og med Life Fitness som vårt hoved-brand, har vi valgt å gå Life Fitness sin vei med produktsortimentet. Også fordi vi ser at det er mer integrert innenfor en totalleveranse. ICG vil bidra til mangfoldet i valgmuligheter fra Life Fitness, og viser selskapets satsning innen gruppetrening som skaper gruppedynamikk, samhold og nye treningsopplevelser i bransjen, sier Perez.

– Fitness Brands har gjort en fantastisk jobb for oss i regionen, men med Life Fitness’ oppkjøp av ICG, ble det ikke noe poeng for noen av oss å fortsette. Vi vil fortsette å jobbe med begge aktørene for å sørge for en fin overgang i regionen, sier Paddy Murray til treningsindustrien.no.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]