annonse

annonse

Ekstragebyr skaper bråk for Stamina Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Norges nest største treningssenterkjede sendte ut et nyhetsbrev som blant annet innehold informasjon om at medlemmene må betale 250 kroner ekstra fordi kjeden skal fortsette sine investeringer på it-siden.

Ifølge Avisa Nordland sendte kjeden ut et nyhetsbrev sist fredag. Nederst i nyhetsbrevet kommer det fram at Stamina er nødt til å innføre en årlig applikasjons/kort kostnad på 250 kroner og at denne kostnaden vil tre i kraft allerede 21. desember 2018.

«Vi investerer stort i dette arbeidet for å gi deg som medlem landets beste trening- og helsetilbud. For å komme i mål med prosjektet og for å gi oss mulighet til å gi deg dette tilbudet så innføres det derfor en årlig applikasjons/kort kostnad på kroner 250», heter det i nyhetsbrevet.

Ifølge Avisa Nordland har det kommet mange reaksjoner på kravet.

Gründer i Norske Treningshelse, Arne Instebø, som eier Stamina Trening avviser overfor Dagens Næringsliv at gebyret er innført for å pynte på regnskapet på slutten av året.

– Det har ikke vært i tankene våre i det hele tatt. Vi har mottatt mange reaksjoner fra medlemmene og har derfor utsatt fristen for gebyret. Det er heller ikke alle medlemmer som må betale i år, for eksempel nye medlemmer de siste tre månedene, sier Instebø til DN.

Han sier gebyret er et nødvendig tiltak for å kunne tilby den tjenesten medlemmene ønsker.

LES OGSÅ: Skal ekspandere med Frisk-konseptet

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]