annonse

annonse

Eleiko blir eksklusiv distributør av Precor

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko og Peloton Commercial innleder et eksklusivt partnerskap i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Eleiko blir dermed eksklusiv distributør av Precor i Norden.

Peloton kjøpte Precor i 2021 og Precors omfattende utstyrskatalog ble deretter en del av Peloton Commercials produktportefølje. Peloton er kjent for å bruke teknologi og design for å skape sammenhengende treningsopplevelser, ifølge en pressemelding.

– Dette partnerskapet samler to sterke selskaper som både fokuserer på produktdesign, kvalitet og gir best mulig treningsopplevelse til sine brukere, sier Erik Blomberg, administrerende direktør i Eleiko.

– Vi er alle veldig motiverte for dette samarbeidet i Norden. Eleiko har gode forutsetninger for å vokse med virksomheten vår og kan hjelpe oss med å oppnå økt effektivitet. Vi legger herved et sterkt grunnlag for fremtiden, sier Tracy McCurtin, Partner Account Manager i Peloton Commercial.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Et helhetlig tilbud

Med dette samarbeidet vil Eleiko være den ledende totalleverandøren til trenings- og treningsfasiliteter i Norden, ifølge pressemeldingen.

Den fornyede porteføljen kombinerer Eleikos styrkesortiment med Precors cardio- og styrkemaskiner. Kundene vil dermed kunne velge mellom en komplett sammensetning av premiumprodukter samt få råd, ekspertise og et høyt servicenivå.

Daniel Eriksen

– Vi er veldig glade for å representere Precor i det nordiske markedet. Vi kan dermed hjelpe våre kunder med et helhetlig tilbud og fortsette å bygge sterke og langsiktige relasjoner, sier Daniel Eriksen, Country Manager i Eleiko i Norge.

Etter at Nordome Fitness forsvant fra markedet i 2020, skulle svenske CL Fitness ta hånd om Precor i Norge. Nå tar altså Eleiko over agentur og ansvar.

LES OGSÅ: Styrt avvikling av Nordome Fitness

LES OGSÅ: CL Fitness etablerer seg i Norge

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]