annonse

annonse

Eleiko Norge søker ny selger til teamet (fristen er ute)

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko Sport AS er et selskap i sterk vekst med gode verdier og et flott arbeidsmiljø. Vi søker nå en ny dyktig selger til teamet.

Vi har kontorer i Moss men er åpne for å ansette selgere som holder til andre steder på østlandet, eller i Bergen omegn.

Eleiko Sport AS selger treningsutstyr fra sterke produsenter. Vi leverer primært til treningssentre og crossfit-bokser i hele Norge, men også idrettsforeninger, bedrifter og private. Ca. 40-60 % av tiden vil tilbringes ute hos kunder.

Vi har et stort fokus på å hjelpe kundene våre til bedre business, og skal være like mye rådgivere som eksperter på vår portefølje av produkter. Kort sagt skal vi være den mest interessante leverandøren å få besøk av, gang etter gang.

Egenskaper vi ser etter er:

 • Gode verdier og et ønske om å hjelpe kunder, kollegaer og nettverk
 • God evne til å knytte solide og varige bånd til de fleste typer kunder
 • God evne til å speile kundens situasjon og bedrift
 • God evne til å oversette gode behovsanalyser til relevant og tidsriktig utstyrsinvestering for kunden, som gir varige fortrinn
 • Ha god oversikt på egen portefølje
 • Positivt forhold til trening og en aktiv livsstil

 

Vi ønsker også en selger som er sulten, har en kommersiell legning og trigges av salg fordi man ønsker å gjøre en forskjell for kundene. En god selger bør se på sine kunder som et nettverk som skal være fornøyd over tid.

Vi tilbyr:

 • Gode betingelser for rett person
 • Et dynamisk, innovativt og inkluderende arbeidsmiljø
 • God support til oppbygging av kundeportefølje
 • God bilordning
 • Høy grad av fleksibilitet og tilpasning til work life balance
 • Stor frihet under ansvar.

 

Søknad og CV eller spørsmål om stillingen kan sendes til Country Manager Daniel Eriksen: E-post: daniel.eriksen@eleiko.com, Mobil: 926 50 231

Søknadsfrist: Fortløpende vurdering og senest fredag 15. februar.

Om Eleiko Sport:

Eleiko Sport AS er et 100% heleid datterselskap av Eleiko Group AB. Eleiko Group er familieeid og -drevet, med hovedkvarter i Halmstad, Sverige og kontorer i Norge, Finland, England, USA, Frankrike, Tyskland og Russland. Vi er et mangfoldig selskap, med mange nasjonaliteter som snakker mer enn 22 språk, og vi er opptatt av at det er teamet som gjør oss til den vi er. 

Eleiko har ivaretatt autentisiteten og aldri veket fra målet om å produsere enestående styrketreningsutstyr, og har på veien etablert tillit hos kunder og brukere av produkter fra Eleiko og våre samarbeidspartnere. Våre produkter er levert til mer enn 180 land, og kan ofte sees i verdens største mesterskap og konkurranser. Med «learning, kindness og performance» som ledestjerner, er Eleiko Sport AS godt posisjonert for å levere konkurransedyktige løsninger til alle treningsentusiaster, fra atleter til mosjonister.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]