annonse

annonse

Eleiko og BeaverFit med samarbeid for utendørstrening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko og BeaverFit starter et samarbeid for å kunne tilby sine kunder enda bedre løsninger for utendørstrening.

Samarbeidet gir nye og eksisterende kunder forbedrede muligheter for utendørstrening, ifølge en pressemelding.

BeaverFits containergym og «Shred Sheds» brukes til å lage utendørs treningsfasiliteter med integrerte trenings- og lagringsløsninger som hjelper brukerne med å trene styrke og utholdenhet på en ultimat måte, heter det i meldingen.

Det globale partnerskapet innebærer at Eleiko blir distributør for BeaverFits containerløsninger i Norden. Samtidig vil BeaverFit internasjonalt tilby pakkeløsninger for å utstyre sine containere med frivekter fra Eleiko.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Flere løsninger

– Eleiko og BeaverFit er begge ledende aktører på sine respektive felt. Sammen skal vi levere fantastiske utendørstreningsløsninger til kunder over hele verden, sier CEO Erik Blomberg i Eleiko.

– Det er fantastisk å kunne lage skreddersydde løsninger ved å samle to sterke merkevarer og produkter som er laget for bruk av de beste utøverne i verden, sier grunnlegger Tom Beaver i BeaverFit.

BeaverFits kvalitet, design og funksjonsrike containere kombinert med Eleikos tilpassede styrkeutstyr, gjør at kundene kan bruke bransjeledende utstyr i et utendørs treningsmiljø – samtidig som de beskytter utstyret i en trygg og værbestandig oppbevaringsløsning når det ikke er i bruk, opplyser partene.

Produktporteføljen spenner fra klassiske containerløsninger til spesialbygget «Shred Shed» som tilbyr komplett og variert utetrening i en plasseffektiv pakke.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Også i Norge

– Jeg er veldig glad for å kunne tilby denne utendørsløsningen til våre nordiske kunder. BeaverFit er spesialister på utendørstrening og sammen kan vi levere løsninger som gjør at våre kunder kan ta utendørstreningen til et helt nytt nivå.» sier Johan Arnerlind, Country Manager for Sverige, Danmark og Finland i Eleiko.

Ifølge Country Manager Daniel Eriksen i Eleiko Norge, vil også BeaverFit-avtalen omfatte Norge.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]