annonse

annonse

Eleiko og Stages skilles i Norden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko skal fokusere mer på egne produkter innen frivekter og funksjonell trening, og har avsluttet samarbeidet med Stages Indoor Cycles i Norden. Men i Norge er Eleiko Sport fremdeles distributør – enn så lenge.

Eleiko har de siste årene opplevd sterk vekst både i Sverige og internasjonalt. I det internasjonale markedet er det fokus på Eleiko-produkter innen løft, frivekter og funksjonell trening, mens i Norden tilbyr markedet en komplett portefølje av merkevarer innen trening og helse.

Eleiko har de siste årene jobbet med å fokusere sin produktportefølje for å skape et tydeligere og sterkere tilbud. De siste to årene har vi investert i en betydelig større salgsstyrke, sterkere service- og installasjonsteam, skriver selskapet i en pressemelding.

Som en del av utviklingen av strategi og produktportefølje har Eleiko og Stages blitt enige om å avslutte samarbeidet.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Gjennomgår porteføljen

Eleiko har i en årrekke solgt Stages sine produkter i Norden, men som følge av en pågående utvikling av strategi og produktportefølje har de besluttet ikke å ha Stages i porteføljen fremover.

– Vi har vokst kraftig de siste årene og vi gjennomgår for tiden vår produktportefølje med mål om å bli en enda sterkere totalleverandør til treningssentre. Vi er takknemlige for det flotte samarbeidet vi hadde med Stages og ønsker dem lykke til i fremtiden både i Norden og i andre markeder, sier områdesjef Johan Arnerlind for Sverige, Danmark og Finland.

LES OGSÅ: Eksklusiv Stages-avtale for Eleiko

Er distributør per nå

Country manager Daniel Eriksen i Eleiko Sport sier til Treningsindustrien.no at Stages og Eleiko Sport AS har hatt et godt samarbeid gjennom flere år.

– Stages har fått en god mottagelse og et godt fotfeste i Norge. Per nå er det vi som er Stages distributør i Norge, og vi vil derfor fortsette å serve våre kunder med både nye sykler og reservedeler, sier han.

Eriksen understreker at de sitter på god kompetanse på syklene, en svært god relasjon til Stages og et relevant delelager.

– Så det vil ikke være noen fare for at Stages entusiaster i Norge ikke får den supporten de fortjener. Likevel ønsker Eleiko på sikt en likest mulig portefølje i Sverige, Finland, Danmark og Norge, forteller han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]