annonse

annonse

Eleiko Open Collars låser vektskivene på sekunder

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko lanserer Open Collars, en brukervennlig løsning som enkelt låser vektskivene for å forbedre sikkerheten og løfteopplevelsen.

Vektskivelåsene har et design som er en tolkning av tradisjonelle låser som er utformet som en hel sirkel. Eleiko Open Collars er finalist i iF Design Award 2021 med sin innovative design som gjør bruk av skivelåser mulig for alle, ifølge en pressemelding.

Tradisjonelle låser kan være kompliserte å bruke, tunge og vanskelige å tre på – et ekstra hinder som mange brukere velger å hoppe over.

Med Eleiko Open Collars plasserer løfteren enkelt låsene ved siden av vektplatene og trykker spaken ned for å låse dem på plass, noe som sikrer vektene raskt med en enhåndsbevegelse.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Integrert magnet

– Brukervennligheten kjennetegner virkelig Eleiko Open Collars. De skiller seg tydelig fra konvensjonelle vektskivelåser, både når det gjelder design og funksjonalitet, sier administrerende direktør Erik Blomberg i Eleiko.

– Vi vurderte hele løfteopplevelsen nøye, fra å finne og oppbevare låsene – til bruk og selve løftet, for å oppgradere alle aspekter av opplevelsen, fortsetter han.

Med smarte funksjoner som integrerte magneter og en enkel låsemekanisme som gir kraftig klemkraft, er Eleiko Open Collars enkle både å bruke og oppbevare.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Fullstendig resirkulerbare

Magnetene lar brukeren feste låsene på stativer, rigger og benker for enkel tilgang, mens gummikomponentene gir et sikkert grep og absorberer støt når vektstangen faller på gulvet, ifølge meldingen.

Det lette aluminiumhuset, NBR-gummi og innvendige komponenter er alle fullstendig resirkulerbare. Eleiko Open Collars er grundig testet med både en drop test og en åpne/lukke-test. Låsene er kompatible med alle Eleiko-stenger og vektskiver.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]