annonse

annonse

Eleiko Prestera skaper nye muligheter for styrketrening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko lanserer en utvidelse av sitt Prestera System med et komplett utvalg av rigger. Prestera Strength System stammer av Eleikos 60-årige styrkeekspertise ved å kombinere forskjellige treningsmetoder – fra frie vekter til kroppsvekt og kabeltrening – til et komplett system. 

– Prestera-systemet tilpasser seg dagens treningsbehov, enten det gjelder et prestasjonsanlegg eller et kommersielt treningsstudio, og setter løfteren i sentrum for den ultimate treningsopplevelsen, forteller Erik Blomberg, CEO i Eleiko til Treningsindustrien.

Ved å kombinere ulike treningsmetoder i én løsning, kan du skape dynamiske treningsmiljøer med raske overganger mellom øvelser og effektiv flyt i anlegget. Smarte lagringsløsninger holder frie vekter og tilbehør innen rekkevidde for løfteren, for mer effektive treningsøkter og en positiv opplevelse.

– Å bygge styrke er essensielt både for profesjonelle idrettsutøvere og treningsentusiaster. Gjennom vårt modulære Prestera-system skaper vi muligheter for å bygge unike treningsløsninger tilpasset hvert anleggs forutsetninger. Dette gjør at vi kan skape attraktive og effektive treningsløsninger, som støtter hver idrettsutøvers behov og målsettinger, sier Oskar Ragvald, Director of Sales Operations i Eleiko.

Åpner for nye muligheter

Prestera Strength System er karakteristisk med sin modulære konstruksjon hvor geometri, designspråk og rammeverk gjennomsyrer hele systemet, fra rack til rigger. Til tross for at det er modulært, fremstår Prestera som sammenhengende, med en innbydende design optimalisert for løfting.

Ved å integrere Prestera Cable Attachment i riggkonfigurasjonen, skaper Eleiko nye dimensjoner av trening og planløsninger. Tilbehørs- og lagringssortimentet fungerer i alle Prestera-riggar, rack og hybridløsninger.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]