annonse

annonse

Eleiko skal selge utstyr på nett

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko lanserer en nettbutikk for å dekke økt etterspørsel etter treningsprodukter til hjemmet, samtidig som de spår en trend med mer integrerte treningsløsninger.

I tråd med en økende interesse for hjemmetrening har Eleiko satt fart på sitt strategiske initiativ for å lansere en e-handelsplattform. Plattformen ble lansert som en pilot i Storbritannia i april etter en intensiv utviklingsfase. Nå lanseres nettbutikken i Sverige, Norge, Finland og Danmark, ifølge en pressemelding.

– Vi gleder oss over netthandel-lanseringen. For første gang i Eleikos 60-årige historie har forbrukere direkte og enkel tilgang til styrketreningsprodukter for hjemmetrening. Lanseringen er en støtte til vårt oppdrag om å hjelpe mennesker til å bli sterkere slik at de kan prestere bedre – i idretten og i hverdagen, sier administrerende direktør og eier, Erik Blomberg, i Eleiko Group.

Erik Blomberg
Sikter mot milliarden

Nettbutikken vil bli rullet ut i Europa og USA de kommende ukene. Eleiko samarbeider med to svenske e-handelsbedrifter – plattformleverandør Litium og betalingsløsningsoperatør Klarna – for å oppfylle komplekse systemkrav, og samtidig legge til rette for en pålitelig og brukervennlig kundeopplevelse, ifølge meldingen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Nettbutikken ligger for tiden under domenet shop.eleiko.com, men nettstedet vil bli integrert med eleiko.com i 2020 for å skape en integrert opplevelse for både B2B og B2C kunder.

E-handel er en del av Eleikos digitale utvikling og strategi. Selskapet følger en vekststrategi med mål om å nå en omsetning på en milliard svenske kroner innen 2024.

Integrerte treningsløsninger

I forbindelse med lanseringen lanserer Eleiko flere nye produkter spesielt beregnet på hjemmetrening. Blant annet en ladbar hantel og en kortere og mer arealeffektiv vektstang.

Lanseringen av nettbutikken skjer samtidig som den pågående pandemien gir utfordringer for den kommersielle treningsbransjen. Tilgang til treningssentre og treningsfasiliteter er begrenset over hele verden, noe som gjør det enda viktigere for folk å være fysisk aktive, frem til de kan komme tilbake til sine vanlige treningsfasiliteter, heter det i meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Eleiko ser en trend mot mer integrerte treningsløsninger – en opplevelse der fysiske treningssentre og treningsfasiliteter kombineres med digitale fjernløsninger. Selskapet mener det er muligheter for bransjen til å tenke innovativt rundt fremtidige forretningsmodeller og utvide treningssenteropplevelsen.

«Treningsaktører som klarer å integrere treningsopplevelsen med andre deler av samfunnet (f.eks. hjemmet, arbeidsplassen og det offentlige rom) kan skape attraktive nye muligheter, samtidig som de kan bidra til en sunnere befolkning og styrke treningssenterets viktige rolle når det gjelder å skape et sosialt møtested og tilhørighet til mennesker», skriver Eleiko i meldingen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]