annonse

annonse

Ellevill utvikling for Family Sports Club

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Family Sports Club AS har de siste tre årene gjennomgått en revitalisering med store endringer. – Januar 2022 har vært ellevill!  Vi har nå kommet til 24. januar og har en budsjett-oppnåelse på 165 prosent på våre egeneide sentre, sier administrerende direktør Trygve Hagen. Trekk pusten og les…

Avvikling av hovedkontor i Oslo, salg av sentre, oppkjøp av Family Sports Club-kjeden, ny driftsmodell for senterdrift og PT, teknologi og digitalisering, etablering av nytt hovedkontor i Bergen med ny administrasjon, oppbygging av eget regnskapskontor, flere nye senterledere, covid 19, stengte sentere, stengt gruppetrening, avstandskrav, smittevern, strømsjokk osv. har vært noen av ingrediensene.

Nå har kjeden opplevd en eksplosiv vekst de siste syv månedene, ifølge en pressemelding.

– Vi har benyttet Covid 19-tiden ekstremt godt og rigget oss klar til vekst. Vi har trimmet kostnadsbasen og bygd en rå infrastruktur som vi nå profiterer på. Vi har profesjonalisert oss i alle ledd og blant annet etablert kundesenter og salgssenter. Det har vært en stor innovasjonsprosess, sier administrerende direktør Trygve Hagen.

– God økonomisk situasjon for første gang

Han trekker frem kjedens ansatte i alle ledd.

– De er helt råe og har stått i denne endringsprosessen til terningkast seks. Jeg er utrolig stolt av alle sammen. Dette er teamwork og vi har sammen fått det store hjulet i sving, sier direktøren.

– Resultatene vi har skapt har vært tuftet på alle mann til pumpene med det riktige fokuset og de riktige verktøyene for å lykkes. Vi har ervervet oss valid kunnskap om hva som driver medlemmene til å bli ambassadører og vi har blitt råe på god salgsmetodikk, fortsetter han.

Summen av dette har skapt en ellevill vekst de siste syv månedene, ifølge meldingen.

Kjeden har nå flere medlemmer enn da bransjen ble nedstengt i mars 2020.

– Siden nedstengingen i mars 2020 har det vært et stort medlemsfall, tapt omsetning ved stengte sentere samtidig som vi har tatt tap i balansen ved salg av sentere. Men vi er nå på god vei til å stabilisere en god økonomisk situasjon for første gang i Stamina/Family sin historie, fastslår Hagen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Tidenes høyeste salg

Fra juni 2021 var alle sentre i kjeden åpne, men med strenge smitteverntiltak.

– Dette vedvarte frem til Norge åpnet opp og så ble det som vi kjenner til innført smitteverntiltak igjen.

– Men i juni, juli, august, september, oktober, november og desember hadde vi tidenes høyeste salg per måned for sentrene. Altså salgsrekord hver eneste måned målt mot tidligere år. Vi lå da på en budsjett-oppnåelse fra 109 prosent til 177 prosent, sier Hagen

I tillegg til salgsrekorder, klarte kjeden også netto budsjett på medlemsvekst alle disse månedene.

– Totalt for 2021 knuste vi budsjettert medlemsvekst til tross for at vi havnet langt bak budsjett de første fem månedene som følge av stengte sentre.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Ellevill januar

Og 2022 starter der 2021 sluttet:

– Januar 2022 har vært ellevill!  Vi har nå kommet til 24. januar og har en budsjett-oppnåelse på 165 prosent på våre egeneide sentere. Vi har satt salgsrekord, så vi vet allerede nå at januar blir tidenes beste januarmåned på salg. Ingen andre år har vært i nærheten, fastslår Hagen.

– Budsjettert medlemsvekst for januar var vi i mål med 14. januar og vi ser av resultatene til nå at vi kommer til å ha over dobbelt så høy medlemsvekst som det vi har budsjettert med. Det er fantastisk å lede et firma med så utrolig flinke folk, avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]