annonse

annonse

En halv million i koronastøtte til Nesodden-aktører

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Energihuset treningssenter, Flyt Studio og Shape & Fitness Club har til sammen fått ca. 500 000 kroner av kommunen i koronastøtte.

Nesodden kommune mottok tidligere i år 4,5 millioner kroner fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet, som skal gis som koronakompensasjon til lokalt næringsliv på Nesodden, skriver Akershus Amtstidende.

Formannskapet på Nesodden vedtok 17. mars 2021 at midlene skal fordeles til bedrifter i bransjer som i særlig grad har blitt påvirket økonomisk av smitteverntiltakene i forbindelse med covid-19 – i første rekke serverings- og cateringbransjen, treningssenterbransjen, kulturbransjen og event- og reiselivsbransjen.

Akershus Amtstidenes oversikt viser at Energihuset treningssenter og yoga- og dansesenteret Flyt Studio, har fått 200 000 kroner hver i støtte. Treningssenteret Shape & Fitness Club har fått 96 500 kroner.

– Vi hadde en intensjon om at vi ikke bare skulle tilgodese noen få, men samtidig sørge for at de som fikk tildelt penger skulle få et beløp som monner. Det har vært en balansekunst, men dette er kanskje nok til at det kan forhindre en konkurs, eller slik at de kommer over kneika, sier næringsrådgiver Odd Fylling til avisen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]