annonse

annonse

Endelig er det her – ferdigproduserte gruppetimer til dine Technogym-formater

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Technogym lanserer en egen Format Experience Lisens. Et produkt som hjelper dine instruktører å levere de aller beste gruppetimeopplevelsene, men reduserer tidsbruken i forkant.

Med Format Experience effektiviserer du driften din, ettersom de ferdige gruppetimene og innholdsbiblioteket sparer instruktørene for tiden de vanligvis bruker på å bygge gruppetimer. Nå trenger ikke lenger instruktøren å bruke sin tid til å planlegge og bygge gruppetimer, finne musikk som passer til, eller legge opp løypeprofiler. Med mindre de ønsker.

Technogym gjør det nemlig for deg.

Du som instruktør eller trener får nå tilgang til en egen plattform hvor du kan velge fra forhåndsdesignede løypeprofiler, musikk og detaljert beskrivelse av hver øvelse. I tillegg får du tilgang til video fra selve gruppetimen, og videoguider av de ulike øvelsene. Videoguidene kan og vises på storskjerm under hele timen.

Uansett hvilken gruppetime som er din lidenskap, kan du nå konsentrere deg fullt og helt om nettopp det, å levere de best tenkelige opplevelsene for deltakerne på hver eneste time.

Hvem drømmer vel ikke om bruke mindre tid på å sette sammen gruppetimer? Men samtidig levere langt over deltakernes forventning, hver eneste gang? 

Den store plattformen inneholder ferdigproduserte gruppetimer, med tilhørende musikk, playbook og videoguide av øvelsene. I tillegg kan du se video fra trenere som kjører timen og bli inspirert og motivert.
Tilby skreddersydde gruppetimer tilpasset akkurat dine medlemmer

En deltaker på en sykkeltime kan motivers av musikk, lys og energien fra de andre i rommet. En annen deltaker kan motivers av prestasjon og konkurranse. Og dette gjelder også medlemmer som deltar på løpetimer, rotimer og bootcamptimer. Vi er alle forskjellige, med ulike forutsetninger, motivasjonsfaktorer og målsetning.

Men med den nye Format Experience lisensen fra Technogym kan du nå tilby gruppetimer som treffer et bredt spekter av kunder, uansett behov og mål.

Og uavhengig om du har vært gruppetimeinstruktør i en årrekke eller akkurat har startet, vil du bli overrasket over hvor enkelt og sømløst det nye systemet er. Dersom du foretrekker å lage dine egne gruppetimer kan du velge å ta utgangspunkt i en ferdig time og tilpasse denne, eller bygge en egen helt fra start.

Du er sjefen og Technogym hjelper deg å maksimere nytteverdien og investeringen i Technogym-formatene dine.

– Dette er opplevelsen og energien vi ønsker å tilby gjennom våre produkter. Herlige, morsomme og engasjerende gruppetimer som hjelper deltakerne mot sine treningsmål, sier Sigve Christoffersen, Format Sales Specialist Qicraft Norway.

– Dette er noe vi vet kundene våre har savnet. De elsker Technogym-formatene og mulighetene disse gir når det kommer til å levere unike opplevelser til medlemmene. Men instruktørene bruker mye tid i forkant av en gruppetime til å planlegge og bygge timen. Nå gjør vi det svært enkelt for instruktørene, uavhengig av erfaring, å levere noen av de råeste og mest engasjerende gruppetimene fremover.

– Det åpner helt nye muligheter for våre kunder nå som de får tilgang til ferdigproduserte gruppetimer, hvor løypeprofiler, musikk, videoguider og playbook er inkludert. Nå kan endelig instruktøren fokusere på å kjøre de beste timene og motivere deltakerne uten å bruke mye tid på alt annet rundt, sier Sigve Christoffersen, Format Sales Specialist i Qicraft Norway.

Hva får du
  • Ferdige gruppetimer til 8 ulike Technogym formater (løpetime, sykkeltime, HIIT, Bootcamp, rotime, med mer)
  • 12 månedlige gjentakende gruppetimer
  • 3 utdanningsvideoer for dine trenere hver fjerde måned
  • 1 ny playbook hver fjerde måned

 

Se alt om Technogym Format Experience her – frigjør dine instruktører for tid og motiver de til å levere enda bedre og mer engasjerende gruppetimer som medlemmene dine vil elske.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]