annonse

annonse

Endrer pris ved årsskiftet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS Elixia endrer nå medlemskapene til kundene sine.

Prisen vil avhenge av hvordan kunden bruker treningsmedlemskapet og hvilken tilleggstjenester man velger å bruke, skriver Nettavisen.

Sentrene får nå medlemskap som koster fra 349 kroner måneden til 1599 kroner måneden.

– Det stemmer at vi endrer priser ved årsskiftet. Vi sender ut informasjon til medlemmene om dette senere i desember, sier konseptsjef Kine Stensrud i SATS Elixia til Nettavisen.

Hvis et medlem kun ønsker å trene på ett senter i Oslo i hele åpningstiden, dropper gruppetrening, barnepass, online-trening og spesialtilbud som HiYoga og Prformance, vil et medlemsskap med 12 måneder binding koste 399 kroner. Full pakke vil koste 1 599 per måned. Da er det full fleksibilitet uten binding.

Et typisk fullservicemedlemskap på ett senter med barnepass og gruppetrening, vil koste 599 kroner.

På nettsidene kan brukerne selv justere og sjonglere ulike tilbud for å finne sin modell.

Treningskjeden opplyser på nettsidene sine at modellen er testet  i Bergen de siste månedene, og tilbakemeldingene fra medlemmene har vært overveldende positive

Fra februar kan medlemmene endre sine medlemskap til den nye modellen – eller de kan la være, og velge å beholde det gamle medlemskapet. Om man velger å endre til nytt medlemskap, er det ikke mulig å bytte tilbake til det gamle ved en senere anledning.

I den nye medlemskapsstrukturen kan medlemmene justere tilgangen til ekstratjenester som barnepass, gruppetrening og nye treningskonsepter fra måned til måned.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]