annonse

annonse

Endrer regionale tiltak i Viken-kommuner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lørenskog og Ullensaker videreføres på tiltaksnivå B. Lillestrøm, Nordre Follo, Rælingen og Ås settes ned til tiltaksnivå C, mens kommunene Bærum, Drammen og Lier tas ut av ordningen. Endringene trer i kraft fra midnatt, natt til lørdag 22. mai.

– Smitteutviklingen er positiv i de Viken-kommunene som er omfattet av de regionale tiltakene. I enkelte kommuner er imidlertid smittenivået fortsatt så høyt at de fortsetter på tiltaksnivå B, mens fire kommuner kan gå ned til nivå C.

– De tre kommunene som går ut av ordningen er allerede i gang med å koordinere lokale tiltak som vil tilsvare tiltaksnivå C, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie i en pressemelding.

Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet, Statsforvalteren i Oslo og Viken og de berørte kommunene har hatt tett dialog om saken.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Flere kan åpne for egne innbyggere

Regjeringen har besluttet at følgende kommuner fortsetter med tiltaksnivå B (Høyt tiltaksnivå) til og med 25. mai: Lørenskog og Ullensaker. Her vil treningssentrene være stengt, men gruppetrening ute er tillatt.

Regjeringen har besluttet at følgende kommuner nedjusteres fra tiltaksnivå B til tiltaksnivå C (Ganske høyt tiltaksnivå) til og med 25. mai: Lillestrøm, Nordre Follo, Rælingen og Ås.

På tiltaksnivå C kan treningssentrene holde åpent for kommunens egne innbyggere.

Følgende kommuner har ikke lenger regionale tiltak fra og med 22. mai, men innfører koordinerte, lokale tiltak på nivå med tiltaksnivå C: Bærum, Drammen og Lier.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]