annonse

annonse

Enerly-suksess gir enda flere Feelgood-sentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Solveig Onstad og Anita Agnemyr ble så imponert etter at de selv ble medlemmer på senteret, at de har valgt å starte to nye Feelgood-sentre sammen.

Helt siden det nye treningssenteret til ekteparet Dagfinn og Mona Enerly åpnet opp i august i fjor, har det vært en umiddelbar suksess. Utradisjonelle treningssenterkunder har strømmet til senteret, ifølge en pressemelding.

– Responsen har vært kjempegod. Vi fikk inn nye folk på prøvetime hele tiden, og så godt som alle som prøver velger å fortsette, sier Mona Enerly.

LES OGSÅ: Dagfinn Enerly åpner nytt Feelgood-senter

Senteret er et Feelgood senter, og retter seg spesielt mot alle som ikke trives på et tradisjonelt treningssenter – uansett hvilket utgangspunkt man måtte ha.

– Når jeg kan trene her så kan alle trene her, sier Dagfinn Enerly.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Ble inspirert 

Selv om Feelgood-senteret i Rygge nå er midlertidig stengt grunnet strenge koronarestriksjoner, så får de meldinger om at senteret har inspirert mange til en mer aktiv hverdag.

Ekteparet Enerly har vært til stor inspirasjon for Solveig Onstad og Anita Agnemyr etter at de selv ble medlemmer på senteret. De ble så imponert at de har valgt å starte to nye Feelgoodsenter sammen.

Det er i første omgang Vestby og Svelvik som skal åpne, og oppussingen og klargjøringen av de to nye lokalene er allerede i full gang, ifølge medlingen.

De to venninnene har begge erfaring innen ulike typer helsearbeid. Onstad er utdannet sykepleier med mange års erfaring innen kommunehelsetjenesten. Agnemyr har jobbet med helse og ernæring de siste fem årene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Gleder seg

Om samfunnsforholdene tillater det åpner senteret på Vestby 3. mai og i Svelvik 1. juni.

– Vi gleder oss enormt til å jobbe videre i Dagfinn og Mona sine fotspor. Nå vil vi også kunne gi dette fantastiske treningstilbudet til alle i Vestby og Svelvik. Det er tross alt viktigere enn noen gang å ta vare på helsa si nå og vi kan jo ikke slutte å bevege oss, sier Onstad.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]