annonse

annonse

Ingen enighet mellom Frisk3 og kommunen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssenteret Frisk3 i Mosjøen og Vefsn kommune kom ikke til enighet da partene møttes til rettsmekling Sandnessjøen torsdag, skriver Helgelendingen.

Saken dreier seg om påstått ulovlig kryss-subsidiering. Påstanden er at kommunen ikke har fulgt ESA-dommen fra 2013 om å slutte med ulovlig kryss-subsidiering ved Kippermoen, som Treningsindustrien.no har skrevet om tidligere.

– Vårt ufravikelige krav er at Vefsn kommune må følge ESAs vedtak og drive Kippermoen treningssenter i tråd med de pålegg overvåkingsorganet har kommet med. Dette var ikke mulig å oppnå. Derfor kom vi ikke noen vei i meklingsmøtet, sier Knut Wulff Hansen i Frisk3 til avisen.

Rådmann Erlend Eriksen i Vefsn kommune bekrefter at det har vært avholdt rettsmekling, og at dette er prosedyre i denne typen saker så lenge partene er enige om å møtes til en slik mekling.

– Det ble ikke oppnådd noen enighet i meklingsmøtet. Partene la fram sitt syn på saken, uten at det førte fram. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Eriksen til avisen.

I og med at meklingen ikke førte fram, blir det rettssak som starter i Alstahaug tingrett 24. april.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]