annonse

annonse

Entirebody inngår avtale med gigant innen bedriftshelsetjeneste

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Entirebody har inngått en avtale med Nordens største bedriftshelsetjenesteaktør, Avonova, om utvikling av en forebyggende helsetjeneste for Avonovas mer enn 10 000 bedriftskunder i Norge og Sverige.

Avtalen er inngått sammen med Avonova Solution og vil i første omgang ha fokus på SMB-markedet, men det utelukkes ikke at tjenesten også kan tilbys større kunder i fremtiden, ifølge en pressemelding.

Produktet tilbys samme med Avonovas Assist-pakke og lanseres til høsten.

– Avonova Assist er en helhetlig løsning for SMB-bedrifter, hvor vi ønsker å skape friske, fornøyde og engasjerte ansatte hos våre kunder. Assist-pakken gjør allerede kundene mer profesjonelle ved å få kontroll på alt fra HMS-arbeid og dokumentasjon, til personalhåndtering, lovpålagte bedriftshelsetjenester og sykefravær, sier daglig leder Øyvind Stokstad i Avonova Solutions.

– Samarbeidet med Entirebody på proaktive tjenester innenfor helse, passer dermed perfekt. Her får man et verktøy som vil gi bedre helse blant de ansatte, og alle vet at bedre helse gir bedre produktivitet, fortsetter han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Kan generere millionbeløp

– Dette er en viktig strategisk og økonomisk avtale for Entirebody og som bekrefter verdien av våre tekniske løsninger, tjenester og mulighetene dette gir oss fremover. Forretningsmodellen har stort potensiale og vi ser på lignende avtaler med distribusjonspartnere i andre deler av verden, sier CEO Sander Andersen i Entirebody.

Til nettavisen Shifter.no sier han at avtalen medfører at Entirebody får betalt per bruker, og at et vellykket prosjekt potensielt vil være en avtale som kan generere nærmere et tosifret millionbeløp i ARR (akkumulerte gjentatte inntekter).

– Avtalen vil gi muligheter til oppsalg til personlig trening og kostholdveiledningsprodukt som vil åpne dører til et nytt og større marked vi ikke har vært i før, sier Andersen.

Dette inneholder appen som leveres til bedriftene:

  • Nyhetsfeed med nytt innhold hver eneste uke
  • Dashboard for ledere og ansatte for å se fremgang og bygge kultur
  • 12 video opplæringsmoduler om viktige temaer for god helse
  • Oppskrifter på enkle sunne måltider
  • Treningsprogrammer med øvelsesguider
  • Månedlige oppdateringer basert på tilbakemeldinger fra brukerne

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

LES OGSÅ: Stor etterspørsel etter digital coaching

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]