annonse

annonse

Erfaren B2B-selger til CASALL PROFESSIONAL

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Er du en erfaren B2B-selger som brenner for å skape sterke relasjoner og lønnsomme avtaler? Da kan du være den vi ønsker å ha i vårt team.

Casall Professional AB med hovedkontor i Norrkøping er en totalleverandør av gym utstyr og en av Nordens største importører av profesjonelt treningsutstyr under varemerke MATRIX FITNESS der vi tilbyr en komplett serie av kondisjon og styrkemaskiner – og selvfølgelig vårt profesjonelle Casall sortiment med produkter for hele treningssenteret alt fra gruppetreningsprodukter og frivekter til skap og gulv.

Vi er en solid bedrift i vekst med ambisjoner å bli større, bedre og sterkere – og forsterker nå vår organisasjon med en erfaren selger som vil gå inn i en sosial bransje der trening og helse står i fokus.

Du kommer til en bedrift som har fantastiske produkter, spennende kunder og du vil være en del av et herlig team. Denne stillingen omfatter salg over hele landet.

Om stillingen

Som B2B selger representerer du Casall som et sterkt varemerke innen trening. Du bor et eller annet sted i Norge og har helst flere års erfaring med avansert salg mot bedrifter, og har selv stor interesse for trening og helse.

Du vil få ansvar for både større og mindre salgsprosjekter i kombinasjon med å være profesjonell rådgiver og produktspesialist innen området treningsutstyr. Du støtter og veileder dine kunder til å ha riktig utstyr til riktig tid – som betyr at du har en proaktiv måte å være på og har en evne til å se kundens behov.

Du blir trigget av å skape merverdi gjennom lønnsomme salgsavtaler men dine kunder.

Hos Casall Professional blir du en del av et salgsteam både i Norge og Sverige med et tett samarbeid der du også er en viktig del av utfordrende og spennende hverdag der dagene ikke alltid er de samme.

Vi tror at du som person er utadvendt, positiv og meget engasjert i ditt arbeid. Har du den profilen vi søker, er selvstendig og liker et stort, eget ansvar? Da kan du være den riktige kandidaten.

Arbeidsoppgaver og ansvar
 • strategisk ansvar for dine kunder og skape lønnsomme avtaler og relasjoner med egne kunder
 • Ansvar for planlegging, forberedelser og gjennomføring av kundebesøk samt å følge opp kunder.
 • Selvstendighet, strukturert, analyserende, rapportere, følge opp og prioritere dine arbeidsoppgaver etter oppsatte deadlines og mål.
 • Sikre Casalls strategier og visuelle identitet i nært samarbeid med kunde og markedsavdelingen.
 • Løpende produkt- og sortimentsopplæring hos kunder.
 • Skape gode relasjon med både kunder og eget salgsteam samt med alle ansatte i både Norge og Sverige.
 • Rollen omfatter til tider mye reising for å bygge relasjoner og tillit til våre kunder. Vi forutsetter at du har muligheter til å reise i forbindelse med ditt arbeid.

 

Din bakgrunn og profil
 • Minst 3-4 års erfaring fra strategisk salg av forretningsbasert salg
 • Glad, imøtekommende, relasjonsbyggende personlighet med bra samarbeidsevner med egenskaper til å lytte og forstå.
 • Dreven og trygg i rollen som selger med erfaring med å skape, bygge og utvikle sterke kunderelasjoner.
 • Erfaring fra å representere et sterkt varemerke og kan vise til tidligere salg av kvalitetsprodukter og helhetsløsninger.
 • Du har kunnskap til hva som skaper gode avtaler og har tålmodighet i kombinasjon med driv framover.
 • Proaktiv og driv fremover i et høyt tempo, tar utfordringer og strever etter både å utvikle deg selv og ditt arbeid.
 • Erfaring og er vant til å håndtere Office pakken.
 • Du har førerkort og er fleksibel når det gjelder tid og reisedager når det gjelder kundebesøk og aktiviteter.
 • Du behersker norsk flytende i både tale og skriftform, og helst også engelsk både skriftlig og muntlig.
 • Gode datakunnskaper.

 

Send søknaden til career@casall.com, det er viktig at du skriver «B2B Selger» i emnefeltet. Har du spørsmål kan du kontakte Stuart Lascelles, Head of Sales Mobil: +46 70 301 28 77 eller Helge Liven, Plassjef Norge Mobil: +47 928 928 24

 

OM CASALL

Casall ble grunnlagt i 1984 og er et Svensk premium varemerke innen trening. Våre kjerneverdier er innovative løsninger, ærlighet og høy etisk standard. Vi skaper våre produkter med stor lidenskap for detaljer der materialvalg, funksjon, design og holdbarhet er i største grad avgjørende. Uansett er alltid vårt mål og levere høy kvalitet.

Casall kan trening og innen vårt selskap finnes et svært stort vareutvalg som strekker seg fra treningsklær, funksjonelle produkter og hjemmetrening til det tyngste treningsutstyret å maskiner til treningssenter og bedrifter.

 • Casall Sport AB tilbyr det ypperste innen treningsklær(WEAR) og hjemmetreningsutstyr (TOOL)
 • Casall Professional AB med komplett sortiment innen profesjonelt treningsutstyr (PRO)

 

I dag representerer selskapet 20 varemerker og omsetter ca. 360 millioner kroner. Casall har datterselskap i Finland, Danmark, Norge og Tyskland egne butikker og e -handel. Selskapet har per i dag 80 ansatte.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]