annonse

annonse

Eskild Larsen ferdig i Stamina Group

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Som et ledd i å samle Stamina Groups bedriftshelsetjenestevirksomhet i Sverige (Avonova) og Norge (Stamina Helse), går Eskild Larsen av som CEO for Stamina Group og administrerende direktør for Stamina Helse.

Konsernet samles under ny felles ledelse med interim-konserndirektør Pål Thore Krosby, ifølge en pressemelding.

Konsernets eier, Norvestor, har siden oppkjøpet i fjor hatt en ambisjon om å samle virksomhetene i de to landene, og utvikle konsernet til én sterk Nordisk aktør innen bedriftshelse. Lederskiftet er et ledd i denne utviklingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Stamina Group tilbyr tjenester innenfor bedriftshelse, rehabilitering og lederutvikling i Norge og Sverige. Selskapet bistår bedrifter og organisasjoner med utvikling av sunne arbeidsmiljøer som bidrar til overskudd for enkeltmennesker, virksomheter og for samfunnet.

Solgte unna

Eskild Larsen har vært i selskapet siden juni 2014. Først som leder for treningsdivisjonen, deretter som leder for hele virksomheten og for Stamina Helse.

Larsen ledet arbeidet med å skille divisjonene i selskapet fra hverandre for å rendyrke kjernevirksomheten i hver divisjon og samtidig avhende NIMI og Stamina Trening under tidligere eier, Herkules.

LES OGSÅ: Norsk Treningshelse kjøper Stamina Trening

Larsen ledet også arbeidet fra selskapets side med fjorårets eierskifte, da Norvestor tok over som eier av virksomheten både i Sverige og Norge. Under Larsens ledelse har Stamina Helse revitalisert fokuset på kjernevirksomheten knyttet til HMS, arbeidsmiljø og bedriftshelsetjeneste, ifølge meldingen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Eskild Larsen har også vært styreleder i Virke Trening.

Takk og farvel

– Jeg ønsker å takke Eskild for det flotte arbeidet han har bidratt med gjennom flere år, blant annet med å posisjonere Stamina som den ledende leverandøren av bedriftshelsetjenester i Norge, sier styreleder Liselott Kilaas i Stamina Group

– Stamina er en organisasjon bestående av veldig mange dyktige medarbeidere som har et stort engasjement og en sterk tro på verdien vi bidrar til. For meg har det vært utrolig lærerikt og givende å jobbe med alle disse, sier Eskild Larsen.

– Jeg har lært og erfart mye jeg vil ta med meg videre. Jeg vil få rette en stor takk til alle Stamina-kolleger, for deres innsats, dedikasjon og resultater. Jeg ønsker dere lykke til i årene som kommer, avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]