annonse

annonse

Eventyrlig medlemsvekst for Toppform Fitness

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Medlemmene strømmer til Toppform Fitness i Moss. Ketil Hegdalsaunet tok med seg noen hundre medlemmer fra Familiy Sport Club, og fikk over tusen nye første driftsår. Nå sikter han mot 2 500.

– Folk syntes jeg var gal som turte å satse på et nytt treningssenter i Mosseregionen hvor det allerede var overetablering. Hadde jeg samtidig sagt at jeg om et år skal ha 1 700 medlemmer, hadde de samme folka trodd det hadde rablet fullstendig for meg.

– Men så mange medlemmer har vi fått siden vi startet. Det er helt vanvittig, og mer enn jeg kunne drømt om, sier Ketil Hegdalsaunet til den lokale handelsavisen City Syd.

Han forteller til treningsindustrien.no at Toppform Fitness nå har 1 770 medlemmer.

Sikter mot 2500

– Hva er hemmeligheten bak den formidable medlemsveksten?

– Det er ingen stor hemmelighet, egentlig: Riktig personale, tilstedeværelse, lytte til kunden, prøv ikke å kopiere andres suksess, tørre å gå motstrøms.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor er dere når året er omme? Både med hensyn til antall medlemmer og en eventuell utvidelse av senteret?

– Når året er omme er vi 2 500 medlemmer, noe vi når lenge før årsslutt. Ved denne milepælen vil det markeres hvor eksklusivt det er å være en del av Toppform Fitness. Dette medlemstallet er basert på at senteret ikke har vokst ytterligere i areal, noe vi leker med tanken om…

Ville ha handlingsfrihet

Hegdalsaunet var i en årrekke daglig leder på Family Sports Club i Moss. Da senteret måtte ut av eksisterende lokaler, valgte han å starte opp eget senter og fikk med seg 400 – 500 medlemmer fra det tidligere senteret.

– Hvorfor valgte du å etablere et senter utenfor en kjedekonstellasjon?

– Jeg valgte å etablere meg utenfor en kjede fordi jeg ønsket full frihet til selvstyrt drift. Handlingsfriheten jeg har som selvstendig kler meg godt, forteller Hegdalsaunet.

Ketil Hegdalsaunet i Toppform Fitness (Foto: Tore Jacobsen)

Månedsprisen ligger på 249 kroner med 12 måneder binding. For hundrelappen mer, kan medlemmene delta på alt av gruppetrening – per nå ca. 30 timer i uka.

– Jeg ville tilby et konsept hvor folk betaler kun for å komme og trene. Og heller betaler ekstra om de vil ha timer med personlige trenere, delta i gruppetimer eller få utarbeidet treningsprogram. Og med alle investeringene i apparater og lokaler og luftkjøling, samt etter utvidelsene i sommer, så mener jeg at vi i dag kan tilby et high end-senter til lavpris, sier Hegdalsaunet til Moss Avis.

– Hva slags planer har dere fremover mht. gruppetreningstilbudet?

– Gruppetrening hos oss er også i sterk vekst. Vi har allerede gått fra en til to avdelinger for grupper. Vi ser for oss ytterligere optimalisering av våre saler. Vi er et Les Mills sertifisert senter med et total-tilbud av de forskjellige lisensene.

– Vi satser også stort på flere alternative PT-grupper med 6-10 deltagere. Det være seg løfteteknikk, ned i vekt, løpegrupper, crosstraining etc..

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]