annonse

annonse

EVO åpner på Hønefoss og i Drammen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

En tøff vår legger ikke store begrensninger på EVO. Kjeden åpner to nye treningssentre i vinter og flere lokasjoner er på vei.

«Dette blir toppmoderne treningssentre med alt du trenger for å lykkes med treningen. Medlemskap vil snart bli tilgjengelig for kjøp», opplyser kjeden på sine Facebook-sider.

Andreas Skjetne (Foto: EVO)

– Det er nå offisielt at vi åpner på kjøpesenteret Kuben i Hønefoss til vinteren. Dette er et område med kraftig vekst og et sted vi vurderer til å ha et godt potensiale i fremtiden. Samtidig åpner vi vårt andre senter i Drammen på kjøpesenteret CC, opplyser markedssjef Andreas Skjetne i en pressemelding.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Er fornøyde

Hele treningsbransjen har vært under hardt press det siste halve året, noe som også gjelder EVO. Sommerens medlemsbevegelser har vært utslagsgivende for satsningen på nye lokasjoner, opplyser kjeden.

– Det har vært knyttet stor spenning til hvordan salget av medlemskap ville gå i sommer. Med fasit i hånden kan vi ikke være annet enn fornøyd, samtidig gir det stor trygghet til å satse videre.

– CC Drammen er et eksempel på utviklingen for EVO og trening. Dette blir første gang på snart 10 år at vi åpner tett på et av våre eksisterende sentre, sier Skjetne.

LES OGSÅ: EVO åpner to nye treningssentre på Vestlandet

LES OGSÅ: – Ta tapene nå, 2020 bli et «møkkaår» uansett

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]