annonse

annonse

EVO breier seg i Europa

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sammen med partneren Holmes Place, sprer EVO sitt konsept rundt om i Europa. Fem sentre er allerede åpnet og seks er under bygging.

Sist uke åpnet EVO i Tyskland, nærmere bestemt i Berlin. Ytterligere et senter er under bygging. I Sveits er det allerede åpnet tre EVO-klubber i henholdsvis Geneve, Basel og Zurich. I Østerrike er det et senter i Wien, og ytterligere ett er under bygging i samme by.

Vi har ytterligere fire sentre under bygging i Sveits. Det betyr at fem EVO-klubber er åpnet og ytterligere seks er under bygging. I tillegg kommer avtaler som er i sluttforhandlinger eller signert. Det omfatter blant annet tre klubber i Hamburg, forteller administrerende direktør Morten Hellevang i Nordic Fitness.

Minst ti i 2017

Han forteller at Holmes Place mener de skal ha nærmere 20 EVO-klubber i løpet av 2017.

Fra EVO i Wien

– Men vår erfaring er at bygging i storbyer i Europa tar lengre tid enn man tror, og vi forventer derfor litt lavere tall. Selv regner jeg med ti klubber i løpet av 2017. Det er jeg sikker på vi skal klare med det antall som nå er under bygging.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Det er Holmes Place som har bygget klubbene og som har videreutviklet EVO modellen.

Bruker erfaringene

– Det morsomme er at klubbene driftes fra Oslo på vår tekniske plattform. Det betyr at når et medlem melder seg inn i Wien, aktiveres medlemskapet i løpet av sekunder fra Oslo. Adgang, overvåking og sikkerhet styres også herfra, og de bruker vår betalingsløsning. Det er et sømløst system som nå omfatter fem land, sier Hellevang.

Det er EVO i Norge som eier modellen og konseptet.

– Det betyr også at vi sammen med Holmes bruker erfaringene fra Europa når vi videreutvikler EVO i Norge, fastslår Hellevang.

Les mer om Holmes Place her

LES OGSÅ: EVO-sjefen titter i bakspeilet

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]