annonse

annonse

EVO Fitness hever PT-produktet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fra 2020 innfører EVO krav om minimum ett års PT-utdannelse for nyansatte.

Målet med det nye kravet er å opprettholde kvaliteten på vårt produkt, samtidig som vi stiller oss bak Virke og bransjens anbefaling om et felles kunnskapsløft, skriver treningskjeden i en pressemelding.

For å kunne gi medlemmene et best mulig treningsprodukt ønsker vi å være ledende på personlig trening i bransjen. Derfor ser vi dette som et naturlig steg videre, heter det videre.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Den nye endringen ønskes velkommen hos oss. Vi jobber daglig med å forbedre vårt treningstilbud ut mot medlemmene og vil forbedre dette gjennom strengere krav til kvalifikasjon og kunnskap hos våre trenere. Dette er utelukkende positivt for dagens personlige trenere og bransjens renomme, sier PT-ansvarlig i EVO, Henning Holm.

Stimulerer til videreutdanning

– Hva med de som i dag er EVO-PT-er? Skal dere jobbe for at de «blir oppgradert»?

– Vi har allerede praktisert i hele 2019 at de som vi tilknytter oss skal ha årsenhet eller i det minste være under utdanning på årsenhet, slik at vi kan gå ut med kravet fra 1.1.2020, forteller Holm.

Han legger til at for å stimulere til videreutdanning, har EVO en PT-stige. Den har fire nivå, og gir mulighet for å ta høyere pris i takt med økende utdanning hos den enkelte PT.

– Med disse forutsetningene har vi følgende cirkatall for våre trenere: 85 prosent har årsenhet eller tilsvarende, og 30 prosent har i tillegg relevant utdannelse – som for eksempel fysioterapeut, naprapat osv. Samtlige er sertifiserte PT-er, fastslår Holm.

LES OGSÅ: Nesten 50 PT-millioner for EVO

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]