annonse

annonse

EVO fortsetter reisen med nytt treningssenter i Stavanger

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

EVO har nylig åpnet sitt sjette treningssenter i 2023 i Stavanger. Med denne nyåpningen har EVO nå over 60 treningssentre spredt over hele Norge. Andreas Skjetne, uttrykker sin tilfredshet med den vellykkede åpningen og ser frem til flere spennende nyåpninger i løpet av året.

EVO fortsetter sin utrolige suksesshistorie med lanseringen av et nytt treningssenter i Stavanger. Denne nyåpningen markerer deres sjette senter i 2023 alene, og med det passerer de en imponerende milepæl på over 60 treningssentre rundt om i landet.

Selskapet har tydeligvis ingen planer om å sakke ned farten, da det er mange spennende åpninger som ligger foran dem før året er omme.

Andreas Skjetne, er begeistret over den nylige åpningen i Stavanger og ser frem til å fortsette å utvide EVO-familien over hele landet. Han uttaler, “Vi er veldig fornøyde med den vellykkede åpningen av vårt nye treningssenter i Stavanger. Det er utrolig givende å se at EVO vokser og blir et stadig mer populært valg for folk som ønsker å ta vare på helsen sin og oppnå sine treningsmål.”

Med EVO’s stadige vekst har de ikke bare oppnådd en imponerende tilstedeværelse i Norge, men har også etablert seg som et ledende navn innen bransjen. Selskapets fokus på kvalitet, mangfold og tilgjengelighet, har appellert til et bredt spekter av mennesker som ønsker å oppnå en sunn livsstil. Uansett om man er nybegynner eller en erfaren atlet, har EVO noe å tilby for alle.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]