annonse

annonse

EVO-kjeden får ny hovedeier

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Karbon Invest AS blir største eier i Fitness Group Nordic AS, eierselskapet til treningskjeden EVO. – Med Karbon som eier får vi tilgang til kompetanse og kapital for å realisere våre mål, sier administrerende direktør Morten Hellevang.

For å sikre ytterligere vekst og samtidig få tilført ny strategisk kompetanse har aksjonærene i EVO solgt 40 prosent av selskapet til Karbon Invest AS.

Torkap (Familien Steen), Morten Nordvold og Christian Thommessen reinvesterer og blir med videre. Resterende aksjonærer selger seg ut av selskapet.

– Vi i EVO er veldig stolte over at Karbon Invest AS kommer inn som ny eier. Vi har store ambisjoner for videre vekst, uttaler Hellevang i en pressemelding.

Han legger til at kjeden også er glad for at de tre største eierne, som har vært med siden 2009, velger å bli med videre.

– Det betyr mye for oss at også tidligere ressurspersoner velger å investere på nytt, fastslår han.

Ifølge Finansavisen betalte den nye hovedeieren ca. 150 millioner kroner for eierposten.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Ligger til rette for vekst

– Karbon Invest ser kontinuerlig etter gode investeringsmuligheter. I EVO fant vi et konsept som både var lønnsomt, veldig skalerbart og med en posisjon i markedet som vi synes er veldig spennende, sier administrerende direktør Christian Breddam.

Han trekker frem at selskapet har utviklet sin egen teknologiske plattform, som gjør at konseptet er godt posisjonert for fremtiden.

– Her ligger alt til rette for videre vekst og god lønnsomhet. Vi ser frem til å jobbe videre med teamet for å realisere planene vi har lagt, sier Breddam.

Karbon Invest AS er et investeringsselskap som investerer både i noterte og unoterte selskaper, samt eiendom. Selskapet hovedeiere er Jens Rugseth og Rune Syversen. Begge med lang erfaring fra vekstselskaper – som for eksempel Crayon, Link Mobility og 99X.

Til tross for nedstenging under pandemien og krevende smitteverntiltak, har EVO åpnet 10 nye treningssentre siden juni 2020. Kjeden har vokst 50 prosent målt i antall medlemmer både grunnet nyåpninger og vekst på eksisterende sentre siden pandemien startet, ifølge meldingen.

LES OGSÅ: EVO fikk 18 mill. av staten – berget pluss i 2020

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]