annonse

annonse

EVO og SNØ innleder samarbeid

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

EVO har inngått en samarbeidsavtale med opplevelsessenteret SNØ. – Avtalen betyr at vi kan gi våre medlemmer tilgang på unike fordeler allerede nå, sier administrerende direktør Morten Hellevang i EVO.

I 2020 åpner SNØ – verdens råeste helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog. Anlegget, som ligger et steinkast fra Lørenskog stasjon, blir mye mer enn et anlegg for de profesjonelle og treningsivrige.

Sammen skal de mange tilbudene på SNØ utgjøre et opplevelsessenter for alle som elsker snø. Uansett alder, uansett hvordan man foretrekker å være aktiv på snø.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Anlegget vil være åpent året rundt og tilrettelagt for både barn og voksne – enten du konkurrerer i verdenstoppen, trener til Birken, eller bare ønsker å kose deg på snøen. Det handler om glede – hele året, sier administrerende direktør Bård Windingstad i SNØ.

– Et spennende prosjekt

– Vi vil skape et unikt miljø på Lørenskog. Sammen med SNØ kan vi tilby medlemmer og drop-in kunder et unikt konsept der man kan kombinere både tradisjonelle uteaktiviteter med trening på et EVO senter, forteller administrerende direktør Morten Hellevang i EVO.

– Våre medlemmer vil få tilgang til spesielle tilbud og opplevelser. Samtidig vil alle brukerne av SNØ også vil få tilbud om å bli en del av EVO. Dette blir et utrolig spennende prosjekt som vi er veldig stolte av å være en del av, sier Hellevang.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]