annonse

annonse

Foto:

Andreas Skjetne, EVO

EVO suksess i Trondheim

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter en vellykket mottakelse fra trøndernebefolkingen for deres første senter på Tiller, planlegger EVO sitt andre senter i byen. Markedssjef i EVO, Andreas Skjetne, bekrefter at de ser på flere lokaler for å befeste sin posisjon, og utfordre andre treningskjeder i området.

EVO har allerede gjort seg bemerket i Trondheim, og det er ikke uten grunn at de nå planlegger å åpne sitt andre senter i byen. Etter å ha fått en fantastisk respons på det første senteret på Tiller, hvor over 700 personer har meldt seg inn før åpningen om knappe en uke. Dette har gitt EVO en sterk start i Trondheim, og markedssjefen er tydelig på at produktet deres er etterspurt i området.

I følge Andreas Skjetne, ser EVO allerede på flere lokaler i byen, og det er tydelig at de ønsker å befeste sin posisjon og utfordre andre treningskjeder i området. Selv om det allerede finnes flere aktører å velge mellom for de som ønsker å trene på et senter, mener Skjetne at det er plass til flere aktører i Trondheim.

Det nye senteret vil ligge i Industriveien på Heimdal, og det er ingen tvil om at EVO har store planer for sitt andre senter i byen. Med et stadig økende antall medlemmer og en stadig voksende interesse for deres konsept, ser det ut til at EVO har en lys fremtid i Trøndelag. Med fokus på trening og helse, samt et stort utvalg av apparater, er det ikke rart at EVO har blitt et populært valg blant treningsinteresserte i området.

EVO Fitness åpner sitt andre senter i Trondheim i nær fremtid, og det er tydelig at de har store ambisjoner for sin posisjon i byen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]