annonse

annonse

ExorLive girer opp på innhold

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

ExorLive har ansatt Stein Arild Iglebæk som innholdsprodusent. Bedriften opplever sterk vekst og står foran en rekke produktlanseringer.

Stein Arild Iglebæk har lang erfaring som journalist, redaksjonsleder og redaktør fra ulike medier som Kampanje, Travel News, Kapital og Europower.

De siste årene har han jobbet som kommunikasjonsrådgiver og innholdsprodusent i selskaper som Multiconsult og Rørentreprenørene Norge, ifølge en pressemelding.

– Med Stein Arild på laget skal vi bli bedre til å kommunisere nytten og gleden våre kunder har av våre løsninger. Vi skal også få fram bedre hvordan våre produktlanseringer inspirerer til bevegelse, samt gi oss større synlighet på sosiale medier og i andre digitale kanaler, sier daglig leder Jørgen Bondy i Exorlive.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Kontinuerlig innovasjon

ExorLive har siden 2003 utviklet programmer for bevegelse, trening og rehabilitering. Bruk av digitale plattformer gir mulighet til å demonstrere inspirerende øvelser med video, bilder og forklarende tekst – samt samhandling mellom bruker, terapeut og pleiepersonell.

– Løsningene til ExorLive er smart bruk av teknologi og under kontinuerlig utvikling. Jeg gleder meg til å formidle den entusiasmen våre kunder viser oss i det daglige, historier som kan inspirere andre til bevegelse. Dette er også et område som er i sterk vekst, blant annet drevet økt interesse i samfunnet og en større andel eldre, sier Stein Arild Iglebæk.

ExorLive tilbyr flere digitale hjelpemidler for å inspirere til bevegelse. Kundene er blant annet kommuner, klinikker, fysioterapeuter, personlige trenere, pleiepersonell og seniorer.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]