annonse

annonse

ExorLive søker innholdsprodusent med interesse for trening og helse

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Brenner du for den gode historien som inspirerer til bevegelse og trening? Her er en unik mulighet til å påvirke og overbevise våre kunder innen treningsindustrien, offentlig og privat helse i hele Skandinavia.

ExorLive søker en suveren historieforteller som kan formidle med både tekst, foto og levende bilder. Du tenker som en journalist, men elsker markedsføring. Du er opptatt av å levere resultater på både kortsiktige og langsiktige mål, og kjenner på en genuin glede når dine historier gir resultater.

Som innholdsprodusent vil du jobbe tett med kolleger innen markedsføring, salg, innhold og kommersiell utvikling. I arbeidet må du også ta initiativ til kontakt og samarbeid med kunder, partnere og andre aktører innen helse og trening.

Du vil ha en viktig rolle i den kreative prosessen før innsalg, fortelle gode suksesshistorier fra våre kunder og skrive engasjerende artikler om effekten av trening. Du vil utvikle og profesjonalisere selskapets uttrykk og kommunikasjon gjennom tekst, bilder og video.

Med nedslagsfelt i Norge, Sverige og Danmark vil det være mange baller i luften, og det er en fordel at du kan jobbe strukturert med flere kampanjer parallelt.

Du vil også arbeide aktivt for å opprette og gjennomføre innholdssamarbeid med publikasjoner og medier gjennom aktivt PR-arbeid. Du vil sammen med markedsansvarlig arbeide aktivt for spredning av innholdet du produserer.

Arbeidsoppgaver:

Produksjon av engasjerende, troverdig og selgende innhold som fagartikler, innsiktsartikler, testimonials, kundehistorier og advertorials til egne nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier, innholdsmarkedsføring og artikler for eksterne digitale flater og trykte medier i Norge, Sverige og Danmark. Vi har ressurser som kan bistå med oversettelse.

Ønsket erfaring og kvalifikasjoner:
 • Redaksjonell og/eller kommersiell erfaring fra mediehus, reklamebyrå eller PR-byrå.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
 • Erfaring fra innholdsproduksjon innen trenings- eller helsesektoren.
 • Noe kompetanse på foto og video. I ExorLive Studios spiller vi inn treningsøvelser, e-learning videoer og presentasjoner i våre lokaler. I tillegg vil du dokumentere engasjerende kundehistorier ute i felten på en profesjonell måte.
 • Relevant utdanning innenfor journalistikk, kommunikasjon og/eller markedsføring
 • Erfaring med produksjon for og publisering i både tradisjonelle og sosiale medier.
 • Erfaring med prosjektstyring er en fordel.

 

Personlige egenskaper:
 • Selvstendig
 • Strukturert
 • Effektiv
 • Kreativ
 • Trives med å jobbe i team
 • Sosial og omgjengelig

 

Søknadsfrist snarest! Kontakt COO Roger Grønset for mer informasjon, mob: 930 43 200. Enkel søknad via Finn.no

 

Om ExorLive:

ExorLive AS er et solid selskap med sunn økonomi og en langtidshorisont på det vi gjør. For deg betyr dette en trygg og spennende arbeidsplass.

Vi leverer markedsledende digitale løsninger for trening og rehabilitering. Visjon: We want to show the world how to move! Selskapet ble stiftet i 2003 med hovedkontor i Oslo og har i dag over 120.000 fagbrukere innen helse og fitness sektoren i Norden. Selskapet, som i dag består av 25 ivrige mennesker, utvikler og selger løsningen ExorLive.

ExorLive er nettbasert (SaaS) treningssoftware for fagpersoner som fysioterapeuter, kiropraktorer og personlige trenere som jobber på treningssentre, klinikker, sykehus og kommuner. ExorLive er også en løsning for privatbrukere som får treningsprogram fra sin fagperson.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]