annonse

annonse

ExorLive styrker sitt lederteam

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Roger Grønset er fra august ansatt som Chief Operating Officer (COO) i ExorLive AS.

Grønset kommer fra stillingen salgsdirektør i Amedia, med ansvar for konsernets nasjonale kunder til Amediasamkjøringens over 100 lokalaviser og Nettavisen. Tidligere har Grønset fartstid fra blant annet Schibsted-selskapene Finn.no og VG.

– Den digitale transformasjonen har preget mediemarkedet i mange år, og Grønset sin erfaring på dette området blir svært nyttig å ta med seg til vår videre satsning innen trenings- og helsesektoren, sier CEO i ExorLive, Jørgen Bondy.

– Vi har i prosessen med å finne riktig kandidat til den nyopprettede COO-stillingen, hatt gleden av å være i dialog med riktig mange dyktige mennesker. Valget falt dog naturlig på Grønset, på bakgrunn av hans kompetanse og kulturbærende egenskaper.

– ExorLive er markedsledende i Norden på digitale skyløsninger innen sitt felt. Jeg opplever å komme inn i et innovativt helseteknologimiljø i en bransje i stor vekst. At selskapet har et klart kundesentrisk fokus oppleves som veldig positiv, og jeg ser frem til å bidra i den offensive satsingen som ExorLive nå er inne i, sier Roger Grønset.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]