annonse

annonse

Foto:

Real Trening

Family Sports Club Elverum blir til Real Trening – en ny epoke for treningssenteret

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter mange års drift under Family Sports Club konseptet, har treningssenteret nå gått ut av samarbeidet og byttet navn til Real Trening. Endringen markerer en ny epoke for senteret, som har som mål å tilby et enda bedre treningstilbud til både eksisterende og nye medlemmer.

Real Trening vil fortsette å tilby en rekke treningstilbud, inkludert styrketrening, kondisjonstrening og gruppetimer. Senteret vil også fortsette å ha fokus på et sunt og aktivt liv, med et team av erfarne trenere som vil hjelpe medlemmene å nå sine helse- og treningsmål.

En av eierne av Real Trening, Erik Clasen, uttrykker til Treningsindustrien sin begeistring over navneendringen og hva den representerer for senteret og medlemmene. “Vi har alltid hatt en visjon om å tilby et toppmoderne treningssenter, med fokus på å hjelpe medlemmene våre å nå sine mål og leve et sunt og aktivt liv. 

Navneendringen til Real Trening reflekterer denne visjonen og gir oss muligheten til å fortsette å vokse og og ha mer fokus lokalt i området,” forteller han.

Til tross for navneendringen, vil medlemmene fortsatt kunne nyte den samme høye kvaliteten på trening og tjenester som tidligere. Real Trening vil fortsette å være et trygt og innbydende sted for alle som ønsker å ta vare på sin helse og velvære, avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]