annonse

annonse

Family Sports Club knytter tette bånd til Eleiko

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Utstyrsleverandøren Eleiko skal levere funksjonelt utstyr og frivektutstyr til Norges neste største treningssenterkjede.

– Eleiko er uten tvil vårt førstevalg til funksjonelt utstyr og frivektutstyr. Vi ville ha med de beste i klassen til å utforme og supplere utstyret på en så viktig del av sentrene våre. De vil komplementere vår hovedleverandør Qicraft, sier administrerende direktør Trygve Hagen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Family Sports Club drysser millioner over Qicraft

Family Sports Club – tidligere Stamina Trening – fikk nye eiere i 2019. Med mer kapital inn samt en stor omlegging av strategien har Family beveget seg fort, og teller nå til sammen nærmere 60 sentre.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Samarbeider på kompetanse

Family samarbeider også med Qicraft-eide Safe Education, men Hagen forteller at Family også skal samarbeide med Eleiko education for hele tiden å ha så relevant kompetanse som mulig i kjedens PT-korps.

– Vi har mange og gode relasjoner inn i Family og takker for tilliten vi har fått. Vi i Eleiko føler selv at vi har samsvarende verdier og gleder oss til virkelig å vise hva vi er gode for overfor Trygve og hans team, sier country manager Daniel Eriksen i Eleiko.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]