annonse

annonse

Får Skandinavias første PRAMA-rom

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Når Level åpner i august får daglig leder Irene Aarø et unikt tilbud i kampen om kundene: Pavigyms PRAMA-konsept som skal trekke hele familien inn på senteret.

Fitnessagenten trakk det lengste strået for utstyrsleveransen til Tønsbergs nyeste treningssenter, Level. Den største nyheten ved åpningen av det som blir både treningssenter, badeland, spa, squash og lekeland, er konseptet PRAMA fra Pavigym.

PRAMA-rommet på ca. 160 kvadratmeter er en av de aller største PRAMA-installasjonene, og den aller første i Skandinavia.

Hva er egentlig PRAMA? Key account manager Thomas Tangnes i Fitnessagenten forteller at det er vanskelig å forklare per telefon eller katalog, det er et konsept man må se, teste og oppleve.

– Utfordringen er å formidle og vise hvilke muligheter som ligger skjult «under katalogen», og skape en forståelse for hva dette er, fastslår Tangnes.

Omfattende konsept

Vi gjør et forsøk. Tangnes forteller om gulvleverandøren Pavigyms reise fra versjon 1.0 med tradisjonelt treningsgulv, via 2.0 med markeringer i gulvet, til 3.0 som er lys i gulv og vegger.

Thomas Tangnes, Fitnessagenten
Thomas Tangnes, Fitnessagenten

– Derfra har Pavigym bygd et konsept som heter PRAMA. I et fullpakkesystem, 3.0, har man lys og LED­bars som skifter farge basert på musikk, stemning og intensitet i rommet. Man har et avansert programvaresystem for blant annet registrering av egen trening, gruppetrening, analyse av hva som er mest populært, og man kan konkurrere senter mot senter. Og som instruktør, lage ferdige treningskonsepter med egne videoer i systemet som vises på projektorveggen.

Se video av PRAMA Kidz!

Han legger til at Fitnessagenten i tillegg leverer et omfattende kurs og opplæringsprogram rundt konseptet. PRAMA Roadmap sørger for forretningsmessig kartlegging av konseptet, som blant annet innebærer markedsføring og salg av PRAMA til medlemmene.

– I tillegg har vi kursing tre, fire ganger i året basert på ønsker og behov. Først et grunnkurs, deretter oppfølgingskurs i bruken av PRAMA for å sikre at det blir brukt på riktig måte.

Vil skille seg ut

Roadmapen er behjelpelig med hvilke konsepter som bør vektlegges, alt etter hva slags kundegrupper senteret skal betjene: PRAMA for barn, familier, seniorer eller toppidrett, for den saks skyld. Tangnes fastslår at mulighetene er «endeløse» og at PRAMA er et totalt gruppekonsept som definitivt vil konkurrere med mer tradisjonelle gruppetimer.

Irene Aarø
Daglig leder Irene Aarø i Level As.

– Vi ønsker å etablere et senter som gir trening og opplevelser for hele familien. Målet med investeringen i PRAMA-rommet er å ha et konsept som er morsomt og inkluderende for barn og familier, fastslår daglig leder Irene Aarø i Level As.

Hun forteller at da hun testet konseptet hos Pavigym i Alicante tidligere i år, ble hun overbevist om at PRAMA er noe som kan differensiere Level fra andre premiumsentre.

– Andre premiumsentre har ofte et relativt standardisert tilbud. Vi må kommunisere hva det er som gjør oss unike, og valget falt på PRAMA. Pluss at vi også har badeland og lekeland i vårt nedslagsfelt, midt i Tønsbergs beste barnefamilieområde, sier Aarø.

Satser sterkt på familien

Investeringen i PRAMA-rommet er å se på som en relativt tung utstyrsinvestering. I tillegg til at rommet kan brukes til tradisjonelle tilbud som yoga og styrketrening, skal Level tilby egne opplegg for flere målgrupper: PRAMA Kidz, Family, Senior og Boot Camp – og det vurderes et tilbud for segmentet «Ung».

På familietimer kan mor, far eller besteforeldre trene sammen med sine barn og barnebarn i alderen 6 – 12 år.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi satser på kidz-medlemskap for de som ønsker inngang til badeland, lekeland og timer som er øremerket Kidz eller Family. Det er mange som etterlyser et fullverdig tilbud hvis man ikke finner seg til rette i den organiserte idretten eller andre organiserte fritidsaktiviteter. De trenger kanskje litt ekstra påtrykk hjemmefra, og kan nå bli med når mor eller far trener, sier Aarø.

Et av Norges råeste

Level har satt et mål om 500 solgte medlemskap innen åpningtidspunktet i uke 34. Aarø forteller at det er solgt 300 medlemskap på åpningskampanjen «uten å vise frem en enestekvadratmeter». På grunn av litt it-krøll er ikke online-salget oppe ennå, så det dreier seg om gode, gammeldagse papirkontrakter.

– Når netthandelen er på plass vet jeg at det er mange som kommer til å melde seg inn. Det er først i august vi vil se resultatene av markedsføringen vi har gjort, sier hun.

Blir Level Norges råeste treningssenter?

– Det finnes badeland som er større og flottere, det samme med lekeland, treningssentre og spa. Men totalpakken inkludert squash og PRAMA – med de unike mulighetene det gir – tror jeg ikke finnes noe annet sted. Det blir nok et av Norges råeste sentre med tanke på helheten i tilbudet, fastslår Aarø.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]