annonse

annonse

Feel24 åpner to nye sentre i Trondheim

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Feel24 fortsetter sin ekspansjon, denne gangen med et betydelig skritt sørover. Grunder og eier Mats Ola Martinsen kunngjorde nylig at kjeden vil etablere to nye treningssentre i Trondheim rett over nyttår. Denne utvidelsen markerer Feel24s inntog i en av Norges største byer, noe som understreker kjedens ambisiøse vekststrategi.

Martinsen uttrykte stor entusiasme over de nye sentrene. “Vi er begeistret for å lansere våre to nye sentre i Trondheim,” forteller han til Treningsindustrien. “Dette er en viktig milepæl for Feel24. Trondheim er en by med mye engasjement og treningsentusiasme og et aktivt samfunn, noe som gjør det til et perfekt sted for våre toppmoderne treningsfasiliteter.”

Strategisk plassering og tilbud

De to nye sentrene vil være strategisk plassert for å betjene ulike deler av byen, og tilbyr et bredt spekter av treningsmuligheter som passer for alle ferdighetsnivåer. Fra behandling til personlig trening, satser Feel24 på å tilby et inkluderende og motiverende treningsmiljø.

Ser frem til åpningen

Martinsen, som har vært drivkraften bak Feel24s suksess, ser med spenning frem til åpningen av de nye sentrene. “Trondheim er en av Norges største byer, og vi kan ikke vente med å åpne dørene til våre nye fasiliteter,” forteller han videre. “Vårt mål er å skape et treningsmiljø som inspirerer og engasjerer, og vi er overbevist om at Trondheim vil bli et nytt høydepunkt for Feel24.”

Videre ekspansjon i 2024 og 2025

I tillegg til de to nye sentrene i Trondheim, har Feel24 kunngjort planer om å åpne ytterligere to sentre i samme by, allerede andre halvdel av 2024. Selskapet har videre landet 4-5 nye lokasjoner i Trondheim, som åpner allerede i løpet av første og andre halvdel av 2025, noe som viser deres dedikasjon til å utvide sitt fotavtrykk og tilby treningsmuligheter til enda flere.

Gasellevinner i Nord-Norge

Feel24 har siden oppstarten vokst til å inkludere over 70 sentre og passerer en omsetning på 200 millioner kroner. Selskapets sjeldne lønnsomhet har gjort det til Gasellevinner i Nord-Norge.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]