annonse

annonse

Foto:

Mats Ola Martinsen, FEEL24
Åpner to nye treningssentre i Bergen

Feel24 ekspanderer på Vestlandet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I en spennende utvikling for treningsbransjen på Vestlandet, har treningskjeden Feel24 kunngjort åpningen av to nye sentre i Bergen. Disse nye sentrene, som er strategisk plassert i Landås og Lien, markerer Feel24s ambisiøse planer om å styrke sin tilstedeværelse i Norges nest største by.

Mats Ola Martinsen, grunder og eier av Feel24, uttrykker stor entusiasme over denne utvidelsen. “Det er en gledelig nyhet å kunne lansere i Bergen,” forteller han til Treningsindustrien. “Vi gleder oss veldig til å åpne dørene til våre Feel sentre og vise frem vårt unike konsept til bergenserne.”

En av de mest fremtredende tilleggene til Feel24-familien er Feel24 Lien Panorama, som blir et av kjedens største sentre. Med byens beste utsikt, arbeider Feel24 med flere spennende konsepter som skal integreres for å gi medlemmene en unik treningsopplevelse.  Med en klar visjon om å tilby tilgjengelig, fleksibel og rimelig trening, har Feel24 raskt etablert seg som en foretrukket aktør i treningsbransjen. De nye sentrene i Landås og Feel24 Lien Panorama er designet for å gi medlemmene en optimal treningsopplevelse, med topp moderne utstyr og et bredt spekter av treningsmuligheter.

Mats Ola Martinsen deler videre at åpningskampanjene for de nye sentrene allerede har blitt godt mottatt av publikum. “Vi gleder oss over den positive responsen,” sier han. “Det viser at det er en sterk interesse for kvalitetstrening i Bergen, og vi er her for å møte den etterspørselen.”

I tillegg til å tilby toppmoderne treningsutstyr og fasiliteter, legger Feel24 stor vekt på å skape et inkluderende og støttende miljø hvor alle føler seg velkomne. Med fokus på fellesskap og individuell vekst, håper kjeden å inspirere medlemmene til å nå sine helse- og treningsmål.

“Vårt mål er ikke bare å være et sted for fysisk trening, men et sted hvor folk kan komme sammen, dele erfaringer og vokse,” forklarer Martinsen. “Vi tror at våre sentre i Landås og Feel24 Lien Panorama vil bli et viktig bidrag til lokalsamfunnene der.”

Med forberedelsene godt i gang, ser Feel24 frem til de offisielle åpningene av sine nye sentre i Bergen, med åpning av Feel24 Landås allerede om 3 uker. Dette representerer et viktig skritt i kjedens visjon om å gjøre kvalitetstrening tilgjengelig for flere, og styrker deres posisjon som en ledende aktør på det norske treningsmarkedet.

“Vi er klare til å ønske bergenserne velkommen til Feel24,” avslutter Martinsen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]