annonse

annonse

Feel24 er nå Norges 4. største treningssenterkjede

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.


Treningskjeden Feel24 fortsetter sin ekspansjon, og kunngjør åpningen av sitt 50. senter i Bodø sentrum. Dette vil være kjedens største treningssenter så langt. Selskapet er allerede den største treningsaktøren i Nord-Norge og har nå blitt Norges fjerde største treningssenterkjede.

– Vi gleder oss veldig til å åpne det største og råeste senteret i byen. Planleggingen er godt i gang, og vi starter ombygging så snart som mulig, forteller Mats Ola Martinsen og Thomas Nilsen til Treningsindustrien.

Feel24 har blitt den største treningsaktøren i Nord-Norge, og Norges 4. treningssenterkjede, basert på antall medlemmer, sentre og omsetning. I dag strekker kjeden seg fra Brønnøysund i sør, til Vadså i Nord, og har allerede senter på Mørkved, Tverlandet, Vestbyen og Olav V fra før i Bodø.

– Feel24 Bodø Sentrum, blir en av våre største sentre, med trening og helse. Senteret blir døgnåpent, slik at folk kan trene akkurat når det passer dem. Vi ser at sentrum mangler et slik storstue for trening og helse, og har derfor valgt å satse større og skape noe ekstra med dette senteret.

Skyter fart i Bodø

– Vi har fra start annonsert at vi satser i Bodø, og skal opp med flere sentre. I dag jobber vi konkret med etablering både på Alstad og i Rønvika, røper de.

Kan det ikke bli for mange sentre for en by som Bodø?

– Vi ønsker å bidra til at flere kommer seg opp av sofaen, og i gang med trening. Da må vi legge til rette for et så godt treningstilbud som mulig. Da er det viktig at vi gjør det så enkelt å komme seg på trening når motivasjonen melder seg, og da må vi være tilgjengelig der folk bor, studerer eller jobber, avslutter de.

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]