annonse

annonse

Foto:

F.v Thomas Nilsen og Mats Ola Martinsen

Feel24 fortsetter storsatsingen i Bodø

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssenterkjeden Feel24 kunngjør at de vil åpne et nytt og stort treningssenter i Østbyen, Bodø, den 1. januar 2024. 

Senteret vil bli lokalisert i andre etasje på Gamle Riksvei 1. Mats Ola Martinsen og Thomas Nilsen, eierne av Feel24, uttrykker stor entusiasme for åpningen av det nye senteret og forteller til Treningsindustrien at planleggingen allerede er godt i gang. Byggingen vil starte snart, og målet er å ha senteret klart til nyttår.

Feel24 vil dermed ha sitt 55. treningssenter i Nord-Norge. Kjeden dekker allerede området fra Brønnøysund i sør til Vadsø i nord. En ny flaggskipavdeling i Meierikvartalet i Bodø sentrum vil åpne i høst, og Feel24 har allerede sentre i Mørkved, Tverlandet, Vestbyen og Olav V i Bodø.

Det nye senteret i Østbyen vil være topp moderne og dekke over 700 kvadratmeter, utstyrt med markedets beste treningsutstyr. Det vil være et av de største sentrene deres og tilby trening og helsefasiliteter. Senteret vil være åpent døgnet rundt for å imøtekomme folks ulike treningspreferanser. 

De søker også etter fagpersoner som fysioterapeuter, kiropraktorer, personlige trenere og veiledere for å øke fagkompetansen på senteret.

Feel24 har ikke tenkt å stoppe der, og de planlegger ytterligere utvidelser. De jobber nå aktivt med å etablere sentre i Alstad og Rønvika, lokasjonene er klare, vi venter kun på klarsignaler.

Når det gjelder bekymringen for om det kan bli for mange sentre i en by som Bodø, understreker Feel24 at deres mål er å motivere flere til å komme i aktivitet og trene. De ønsker å tilrettelegge for et så godt treningstilbud som mulig og være tilgjengelige der folk bor, studerer eller jobber.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]